Τι γίνεται όταν ενώσεις την αρχαία ελληνική μυθολογία και την αρχαία κινέζικη ιστορία των τριών βασιλείων με φόντο την φεουδαρχική Ιαπωνία; Μα φυσικά το μεγαλύτερο παιχνίδι δράσης και σφαγής που έγινε ποτέ! Σοβαρά σας λέμε το Warriors Orochi 4 έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες για την πληθώρα χαρακτήρων που συμπεριλήφθηκαν πότε σε βιντεοπαιχνίδι!

Τι μέλλει γενέσθαι όμως για την συνολική ποιότητα του τίτλου; Πάμε να αναλύσουμε σε αυτό το review πως η Omega Force έφτιαξε το καλύτερο Warriors παιχνίδι έως σήμερα.

Σενάριο

Πραγματικά είναι δύσκολο για εμάς σαν κοινό να κατανοήσουμε την ιστορία του Warriors Orochi 4 αν δεν έχετε παίξει τα προηγούμενα τρία παιχνίδια της σειράς. Πόσο μάλλον όταν η πλειοψηφία του δυτικού κόσμου δεν έχει διαβάσει αρχαία κινεζική και μεσαιωνική Ιαπωνική ιστορία. Τα μόνα ονόματα που θα σας φανούν γνωστά θα είναι αυτά των αρχαίων θεών της αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας.

Θα προσπαθήσω να ρίξω λίγο φως στην ιστορία του παιχνιδιού αλλά το ζητούμενο για να απολαύσετε πλήρως τις σχέσεις των χαρακτήρων του παιχνιδιού, αν σας ενδιαφέρει το σενάριο βέβαια, θα πρέπει να ανοίξετε μερικά βιβλία ιστορίας.

Warriors Orochi 4 Shot Zeus
Φαίνεται πως έχεις ορέξεις ο Δίας να παίξει με τις μοίρες των θνητών.

Το ζουμί της υπόθεσης είναι πως ο Δίας, βασιλιάς των θεών του Ολύμπου, έχει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο να ενώσει σε ένα κοινό σύμπαν όλους τους μεγάλους ήρωες της παγκόσμιας ιστορίας σπάζοντας το χρονικό φράγμα που τους χωρίζει και να τους βάλει να πολεμούν αιώνια.

Βασικό του κίνητρο είναι να δημιουργήσει τους τέλειους πολεμιστές ώστε να είναι αντάξιοι να αντιμετωπίσουν τους ίδιους τους θεούς.

Μέσα από αυτή την διαδικασία θα δημιουργηθούν δυνάμεις που θα απελευθερώσουν νέες διαστάσεις και ήρωες από άλλα σύμπαντα.  Συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο τον αέναο κύκλο της σύγκρουσης μεταξύ τους μέχρι να αναστηθεί ο απόλυτος βασιλιάς Orochi.

Οι ίδιοι ήρωες είχαν εξολοθρεύσει την ενσάρκωση του απόλυτου χάους που ακούει στο όνομα του βασιλέα Orochi στο προηγούμενο παιχνίδι. Με βαριές θυσίες κατάφεραν να νικήσουν αλλά είχαν κολλήσει στο παράλληλο σύμπαν.  Σαν από μηχανής θεός, η Amaterasu ανέστησε όλους τους πεσόντες της μάχης και τους οδήγησε πίσω στις σωστές χρονικές περιόδους. Σβήνοντας βέβαια για πάντα την μνήμη τους ότι συνέβη στην μάχη με τον Orochi.

Οι ραδιουργίες του Ολύμπου

Η διαδικασία που σκέφτηκε ο Δίας ήταν πολύπλοκη αλλά είχε την βοήθεια όλων των θεών του Ολύμπου, όπως η Αθηνά και ο Άρης. Θα χρησιμοποιούσε τα βραχιόλια Ουροφόρου που είχαν δημιουργηθεί από τα μαλλιά της Μέδουσας και το δρεπάνι του Orochi όπου ήταν παγιδευμένη όλη η δύναμη του χάους.

Ο Δίας είχε επιλέξει τους ήρωες που θα έδινε τα βραχιόλια μέσω του μυστικού καθρέπτη όπου πετούσε τα βραχιόλια με σκοπό να τα βρουν “τυχαία” οι ενδιαφερόμενοι.

Ο ημίθεος Περσέας

Ο ημίθεος Περσέας και φονιάς της μυθικής Μέδουσας δεν ανέχεται τη σκληρή συμπεριφορά των θεών.

Κανείς δεν υπολόγισε όμως την παρέμβαση του ημίθεου Περσέα. Ναι του γνωστού μυθικού ήρωα Περσέα γόνου του Δία και της Δανάης.

Το παλικάρι λοιπόν δεν συμφωνούσε με την λογική των θεών να χρησιμοποιούν τους θνητούς στα κοσμογονικά παιχνίδια τους. Έτσι αποφάσισε να κλέψει όσα βραχιόλια του Ουροφόρου μπορούσε και να το σκάσει από τον Όλυμπο.

Για κακή του τύχη ήταν πλέον αργά. Η διαδικασία ένωσης του χωροχρόνου είχε ήδη ξεκινήσει από το Δία. Στην προσπάθεια του να διαφύγει την οργή των υπόλοιπων θεών συναντά τους πρώτους ήρωες, Naotora Li, Naomasha Li και Tadakatsu Honda.

Από εκεί και έπειτα ξεκινά το πραγματικό έπος της ιστορίας του παιχνιδιού. Τεράστιες προσωπικότητες είναι παρών στο Warriors Orochi 4 όπως Nobunaga Oda, Liu Bei και ο μεγαλύτερος πολεμιστής της αρχαίας Κίνας Liu Bu.

Gameplay

Όσοι δεν είστε γνώστες της σειράς Warriors σίγουρα θα αναρωτιέστε για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία strategy/hack ‘n’ slash. Που σημαίνει πως ελέγχεται στην προκειμένη περίπτωση μια ομάδα χαρακτήρων που εναλλάσσονται στην μάχη. Σκοπός σας είναι να κατακτήσετε τον χάρτη της κάθε αποστολής στο χρονικό περιθώριο της μίας ώρας.

Η οργή της Αθηνάς πέφτει πάνω στον Περσέα για την προδοσία του.

Η αποστολή φαντάζει απλή, είναι όμως τόσο εύκολη όσο ακούγεται; Η ουσία του παιχνιδιού κρύβεται στην πληθώρα χαρακτήρων και υπό αποστολών μέσα στο χάρτη όπου αλλάζουν ανά πάσα στιγμή την ροή της μάχης. Η ομάδα αποτελείται από τρεις χαρακτήρες που ελέγχετε εσείς και τέσσερις όπου ενισχύουν την οπισθοφυλακή σας. Δηλαδή ελέγχετε τους τρεις χαρακτήρες που διαλέγετε από ένα σύνολο εκατόν εβδομήντα χαρακτήρων μόλις τους ξεκλειδώσετε όλους. Τέσσερις επιπλέον χαρακτήρες προστίθετο στην ομάδα σας όπου απλά φυλάνε τα νώτα σας και σας δίνουν επιπλέον βοήθεια κατά την διάρκεια της μάχης.

Warriors Orochi 4 φωτό 1
Οι μαχητές σας σε παράταξη και ετοιμότητα.

Οι χάρτες της κάθε αποστολής είναι τεράστιοι. Για να πάτε από το ένα σημείο στο άλλο θα χρειαστείτε τουλάχιστον κάνα πεντάλεπτο. Ο χρόνος είναι λίγος ειδικά αν υπάρχουν υπό αποστολές όπου σας υποχρεώνουν να βιαστείτε για να μην έχετε αρνητικές συνέπειες στο χάρτη. Για αυτό το λόγο υπάρχει το πιστό σας άτι. Το άλογο σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή με το πάτημα δύο κουμπιών. Χρήσιμο για να καλύψετε αποστάσεις στο ένα τρίτο του χρόνου που θα κάνατε τρέχοντας με τον χαρακτήρα.

Μηχανισμοί μάχης

Η Omega Force είναι γνωστή για την ανακύκλωση ιδεών και μηχανισμών στα παιχνίδια Warriors. Για καλή μας τύχη λοιπόν το Warriors Orochi 4 σπάει αυτή την παράδοση και έχει ένα πολύ καλό σύστημα μάχης. Μοναδικά στυλ όπλων και χαρακτήρων σπάνε την μονοτονία που χαρακτηρίζει τέτοιου είδους παιχνίδια προσφέροντας κάτι παραπάνω από το να πατάς συνεχώς το ίδιο κουμπί στο χειριστήριο μέχρι να πεθάνει κάθε εχθρός στην οθόνη.

Warriors Orochi 4 φωτό 1
Εντυπωσιακές ειδικές επιθέσεις καταστρέφουν τους αντιπάλους σας.

Πλέον κάθε χαρακτήρας έχει δικό του δέντρο δεξιοτήτων όπου τον αναβαθμίζεται όπως θέλετε. Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη μάχης. Ταχύτητα, δύναμη και μαγεία. Κάθε είδος λειτουργεί με την λογική πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. Δηλαδή η ταχύτητα κερδίζει την δύναμη, η δύναμη την μαγεία και τέλος η μαγεία είναι ισχυρότερη της ταχύτητας. Οι ιδιότητες αυτές είναι ενσωματωμένες στο τρόπο μάχης του κάθε χαρακτήρα. Μαχητές δύναμης, ταχύτητας και μαγείας αντίστοιχα.

Συνεχόμενες επιθέσεις επιβραβεύονται με ενίσχυση των χτυπημάτων σας σε μαγεία.

Μέσα στην μάχη θα αντιμετωπίζεται ορδές από εχθρούς. Οπότε όσο πιο ισορροπημένη ομάδα φτιάξετε τόσο μεγαλύτερο πλεονέκτημα θα έχετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση σας εμφανιστεί μέσα στο χάρτη.

C-c-c-c-combo Breaker!

Τα συνεχόμενα χτυπήματα είναι βασικό στοιχείο των παιχνιδιών Warriors. Εδώ εξυπηρετούν και ένα άλλο σκοπό βέβαια. Όσο περισσότερα χτυπήματα στην σειρά κάνετε τόσο δυναμώνουν τα ξόρκια σας και οι ειδικές σας κινήσεις. Επιπλέον γεμίζουν οι μπάρες των ειδικών επιθέσεων ακόμα πιο γρήγορα.

Warriors Orochi 4 φωτό 4
Πλήθος εχθρών θα σας αντιμετωπίσουν στο πεδίο της μάχης.

Να τονίσω πως για πρώτη φορά στη ζωή μου σε παιχνίδι Warriors αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω άμυνα. Ο προγραμματισμός των επιθέσεων των εχθρών είναι άρτιος δίνοντας αρκετή πρόκληση ανάλογα της δυσκολίας που θα παίζετε το παιχνίδι.

Ευτυχώς πέρασαν οι εποχές που απλώς χτυπούσες μία μάζα από άμυαλα πολύγωνα. Πλέον οι εχθροί αμύνονται, χτυπούν στο ψαχνό, αν δεν προσέξετε κιόλας μπορεί και να σας σακατέψουν.

Όσοι είστε έμπειροι έχοντας παίξει παιχνίδια όπως το Dynasty Warriors και Samurai Warriors θα καταλάβετε πως το σύστημα μάχης δανείζεται στοιχεία από τα δύο παιχνίδια. Οι χαρακτήρες από τα τρία βασίλεια Wei, Wu και Shu πολεμούν με την χρήση ειδικών επιθέσεων από το παιχνίδια Dynasty Warriors και οι χαρακτήρες από την φεουδαρχική Ιαπωνία με το στυλ του Samurai Warriors. Υπάρχει τρίτο στυλ επίσης που έχουν οι χαρακτήρες που εμφανίζονται μόνο στην σειρά Orochi Warriors.

Φτιάξε την δική σου βάση επιχειρήσεων

Το παιχνίδι διαθέτει πολύ βάθος και σε στοιχεία εξομοίωσης και ρόλων. Θα έλεγα μοιάζει αρκετά με το σύστημα φτιάξε την δική σου βάση, όπως ήταν στο Fire Emblem Fates. Υπάρχουν ακόμα ειδικοί διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων όπου χτίζουν την μπάρα φιλίας. Η όποια με την σειρά της δίνει επιπλέον στατιστικά όταν οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες είναι μαζί στην ίδια ομάδα.

Warriors Orochi 4 φωτό 4
Εκατόν εβδομήντα χαρακτήρες στο σύνολο για να διαλέξετε!

Χρησιμοποιείς χρήματα που κερδίζεις σε κάθε μάχη ώστε να αναβαθμίσεις τους χαρακτήρες σου ή την βάση σου.

Υπάρχει ένα ολόκληρο δέντρο αναβάθμισης για το κάστρο σου όπου δίνει επιπλέον βοήθεια στους χαρακτήρες και στα αποτελέσματα κάθε μάχης. Παράδειγμα με μια αναβάθμιση μπορείς να προσθέσεις περισσότερη άμυνα στην ομάδα μάχης ή απλά να αναβαθμίσεις τον συντελεστή του χρηματικού επάθλου σε κάθε μάχη.

Βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείψει ο κλασικός σιδεράς όπου αναβαθμίζει τα όπλα όλων των χαρακτήρων. Μπορείς να πουλάς και να αγοράζεις απλά και μυθικά όπλα. Μπορείς επιπλέον να προσθέτεις ειδικές δυνάμεις και στοιχεία στα όπλα που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην μάχη. Παράδειγμα να βάλεις το στοιχείο της φωτιάς σε ένα όπλο όποτε χτυπώντας τους εχθρούς σου κάνεις επιπλέον ζημιά καίγοντας τους ταυτόχρονα. Υπάρχουν τόσες επιλογές όπου μπορείτε να πειραματιστείτε με άπειρους συνδυασμούς.

Warriors Orochi 4 φωτό 6
Η βάση σου μπορεί να αναβαθμιστεί σε πολλά επίπεδα.

Παιχνίδι πολλαπλών παιχτών και on line χαρακτηριστικά

Το παιχνίδι διαθέτει επιπλέον αποστολές όπου μπορείτε να παίξετε μαζί με τους φίλους σας τοπικά ή on line. Μπορείτε επίσης να παίξετε ολόκληρο το παιχνίδι παρέα με ένα φίλο σας με ένα ζευγάρι JoyCons τοπικά σε διαδικασία χωρισμένης οθόνης στα δύο.

Warriors Orochi 4 φωτό 7
Η δουλειά του Zhou Tai δεν τελείωσε ακόμα!

Οι on line αποστολές και το παιχνίδι εναντίων πολλαπλών παιχτών απαιτεί την υπηρεσία Nintendo Switch Online όπου είναι ένα επιπλέον κόστος.

Αλλά μπορείτε να παίξετε σε χάρτες σχεδιασμένους για επικές μάχες εναντίων παιχτών με αναβαθμισμένο στρατό όπως τον δικό σας και να δείτε πόσο καλός στρατηγός είστε.

Υπάρχει πληθώρα επιλογών να διαλέξετε στην φάση παίχτη εναντίων παίχτη. Όπως εξολόθρευση, να κατακτήσετε τις βάσεις του αντιπάλου και την ομαδική εξόντωση. Το τελευταίο είναι το πιο διασκεδαστικό κομμάτι διότι υπάρχουν ρόλοι στην κάθε ομάδα και μοιάζει σαν να παίζετε ένα τρισδιάστατο MOBA αλλά με το σύστημα μάχης των παιχνιδιών Warriors.

Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν υπάρχουν αρκετοί παίχτες on line από την αρχή κυκλοφορίας του Warriors Orochi 4. Η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί από τότε.

Warriors Orochi 4 φωτό 9
Το leaderboard είναι σχεδόν άδειο.

Επίσης η έκδοση 1.0.6 που γράφουμε τώρα έχει προσθέσει επιπλέον περιεχόμενο. Επίσης επεκτάσεις επί πληρωμή. Καινούργια όπλα χαρακτήρες και πίστες είναι στην διάθεσή σας να κατεβάστε on line αλλά στοιχίζουν.

Οπτικός τομέας

Στον τεχνικό τομέα το Warriors Orochi 4 δεν παίρνει μνείες και βραβεία. Ενώ η μηχανή είχε προβλήματα στην αρχή της κυκλοφορίας του τίτλου. Είναι εντυπωσιακό πως το Switch καταφέρνει να τρέξει ένα τόσο βαρύ παιχνίδι σε οπτικό περιεχόμενο. Εμφανίζονται άπειροι χαρακτήρες σε κάθε μάχη και πολεμάτε τουλάχιστον εκατό με εκατόν πενήντα μοντέλα την φορά.

Warriors Orochi 4 φωτό 9
Ειδικές επιθέσεις καθαρίζουν πλήθος εχθρών, χρησιμοποιείστε τες με σύνεση.

Τα καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι συγχρονισμένα στα 30hz όπου ανάλογα στο πως παίζεται το παιχνίδι φορητό ή docked έχετε και την ανάλογη απόδοση.

Η ανάλυση είναι δυναμική για να μπορεί το μηχάνημα να ανταπεξέλθει στο φόρτο που επωμίζεται στις βαριές συνθήκες μάχης όπου εμφανίζονται τα περισσότερα εφέ.

Πριν τις τελευταίες βελτιώσεις της έκδοσης 1.0.6 υπήρχε σοβαρό πρόβλημα πτώσης των καρέ ανά δευτερόλεπτο στην docked έκδοση του τίτλου ενώ στο φορητό έτρεχε σχεδόν άψογα. Τώρα είναι εφάμιλλη η απόδοση και στις δύο εκδόσεις φορητή και οικιακή.

Η μηχανή της Omega Force δείχνει τα χρονάκια της. Φαίνεται πόσο ανεπαρκής είναι για προσαρμογή στα νέα μηχανήματα. Ελπίζουμε να δούμε κάποια βελτιωμένη έκδοση αυτής στα επόμενα χρόνια. Ώστε επιτέλους να μπορεί η σειρά Warriors να επωφεληθεί σε απόδοση 60hz το δευτερόλεπτο ακόμα και στο Switch.

Ήχος

Το Warriors Orochi 4 κυμαίνετε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η ποιότητα το να ακούς τα όπλα και τις ιαχές της μάχης σε πολύ υψηλή ποιότητα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή συμπίεση λόγο της κασέτας του Switch με ικανοποίησε τα μάλα. Σε συνδυασμό με τις metal εκδόσεις παραδοσιακών ιαπωνικών ρυθμών ανεβάζει αρκετά την αδρεναλίνη μες την μάχη.

Το εντυπωσιακό είναι πως όλοι οι χαρακτήρες έχουν ομιλία! Θα μου πεις σιγά το επίτευγμα του σύγχρονου gaming, αλλά σκεφτείτε πως το παιχνίδι διαθέτει ένα σενάριο με εκατόν εβδομήντα χαρακτήρες όπου ο καθένας έχει το δικό του διάλογο και φωνή. Και όλα αυτά συμπιεσμένα σε μία κασέτα χωρητικότητας δεκατεσσάρων Gigabytes.

Προσωπικά το βρήκα εντυπωσιακό επίτευγμα για την ποιότητα του τίτλου να είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα. Φωνές, ιαχές άπειρο σφάξιμο και ειδικές επιθέσεις ξεχωρίζουν χάρης την πολύ καλή συμπίεση ήχου που έχει γίνει στο παιχνίδι.

Τελικό Συμπέρασμα

Προσωπικά βρήκα το Warriors Orochi 4 πολύ καλύτερο από όσο περίμενα. Μπορώ να πω ότι ξεπερνάει σε επίπεδο τις συνεργατικές παραγωγές που έχει κάνει η Koei Tecmo με την Nintendo όπως το Fire Emblem Warriors και το Hyrule Warriors.

Warriors Orochi 4 φωτό 11
Το Orochi Warriors 4 είναι από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια δράσης στο Switch.

Άπειρο περιεχόμενο να βουτήξετε και να απολαύσετε με τις ώρες. Πολύ καλή χρήση της κινεζικής, ιαπωνικής και ελληνικής μυθολογίας και ιστορίας για να δημιουργήσουν ένα σύμπαν γεμάτο δράση και ένταση.

Καταλαβαίνω πως αρκετοί θεωρείτε τα παιχνίδια Warriors για εξειδικευμένα γούστα με αρνητική χροιά. Αλλά σαν παιδί που μεγάλωσα βλέποντας ταινίες δράσης με Kung Fu και είμαι λάτρης της ελληνικής μυθολογίας το παιχνίδι μου έκανε μεγάλο κλικ.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα που έκανε το παιχνίδι είναι να μου κινήσει το ενδιαφέρον να διαβάσω περισσότερα πράγματα για την αρχαία ιστορία της Κίνας και την φεουδαρχική Ιαπωνία ώστε να μπορώ να καταλάβω καλύτερα το ρόλο όλων των χαρακτήρων στο παιχνίδι.

Κάτι που θεωρώ μεγάλη νίκη για το είδος των videogames γενικά. Να μαθαίνεις καινούργια πράγματα διασκεδάζοντας. Ας ελπίσουμε πως το μέλλον οι επόμενες κυκλοφορίες του στούντιο θα είναι εφάμιλλες με του Warrior Orochi 4 στο Switch.

 • Κονσόλα: Switch
 • Εκδότης: Koei Tecmo
 • Εταιρεία Ανάπτυξης: Omega Force
 • Διάθεση: Καταστήματα πώλησης video games – Ψηφιακή από το Nintendo eShop 
 • Παίχτες: 1-6
 • Online στοιχεία: Ναι
 • Ο κωδικός της παρουσίασης είναι προσφορά της CDmedia
8.3

Good

 • Τεράστιος αριθμός χαρακτήρων
 • Ποικιλία στα όπλα και τις τεχνικές μάχης
 • Αξιοπρεπής τεχνικός τομέας
 • Παιχνίδι δύο παιχτών με split screen
 • Δυνατότητα να παίξεις παντού λόγω φορητότητας και να μην χάνεις την εμπειρία της κονσόλας

Bad

 • Πολλές ώρες ενασχολήσης με αναβαθμίσεις χαρακτήρων
 • Επανάληψη μαχών για grinding καταντάει κουραστική
 • Άγνωστοι χαρακτήρες στο συνολό τους
Author AkiraGr
Published
Views 260
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κυκλοφορία και αποκάλυψη Terry Bogard στο SSBU

Nintendo Greek Community

49 User(s) Online Join Server
 • Daddy Devito
 • STLexus
 • Thatoneladmomo
 • Kissama
 • GameDemon
 • Jesteros
 • DISBOARD
 • Pakos
 • Saxon
 • KounaX
 • MrWilliams
 • BEAUTIFUL

Πρόσφατα Άρθρα

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της sklonis
Εικόνα προφίλ του/της Chrispap
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Tsontoss
Εικόνα προφίλ του/της TakeASoda
Εικόνα προφίλ του/της oktrek
Εικόνα προφίλ του/της PotatoThanos
Εικόνα προφίλ του/της Dense
Εικόνα προφίλ του/της Mike Wise
Εικόνα προφίλ του/της Bowtie Gamers

Nintendo Next Ημερολόγιο

Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων