Το Splatoon στην Competitive σκηνή από Nintendo και ESL

23 Αυγ
Το Splatoon στην Competitive σκηνή από Nintendo και ESL

Ένα ακόμη συγκλονιστικό γεγονός από την Gamescom 2016, αυτή τη φορά αφορά το Splatoon. Συγκεκριμένα, υπήρξε η ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ Nintendo και ESL. Ξεκινώντας από Σεπτέμβριο, οι δύο πλευρές συνεργάζονται για επίσημα online τουρνουά στην Ευρώπη. Το event αναμένεται να διαρκέσει για έξι μήνες.

Μετά το τελευταίο Splatfest τον προηγούμενο μήνα, φαίνεται πως η Nintendo δεν άφησε έτσι τον επιτυχημένο και εξαιρετικά δημοφιλή τίτλο της. Το online κομμάτι, το οποίο κρατάει ουσιαστικά το παιχνίδι ζωντανό, μέλλει να εμπλουτιστεί ξανά, δίνοντας νέους στόχους στους παίχτες, πέραν των Ranked Battles.

Δείτε το Tweet της Nintendo of Europe, καθώς και την επίσημη ανακοίνωση παρακάτω:

Η επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας

17 Αυγούστου, 2016 – Φίλοι του Splatoon στην Ευρώπη σύντομα θα έχουν ένα νέο λόγο να ετοιμάσουν τα ρολά τους και να φέρουν έξω τους εκτοξευτές τους, με τη σημερινή ανακοίνωση 6 μηνών online τουρνουά για το family-friendly Wiii U shooter της Nintendo, ξεκινώντας από νωρίς το Σεπτέμβριο και φιλοξενούμενο από την ESL, τη μεγαλύτερη εταιρία esports στον κόσμο.

Στην Gamescom στην Κολονία, οι τέσσερις κορυφαίες σε κατάταξη ομάδες από τα προκριματικά του ESL Play στο Splatoon προετοιμάζονται για την τελική μάχη, καθώς τους υποδέχεται στη σκηνή ο πρόεδρος της Nintendo of Europe, Satoru Shibata και ο παραγωγός του Splatoon, Hisashi Nogami.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι, ξεκινώντας από τις αρχές Σεπτεμβρίου, Nintendo και ESL θα συνεργαστούν για επίσημα online τουρνουά Splatoon στην Ευρώπη,” δήλωσε ο Satoru Shibata. “Θα διαρκέσουν έξι μήνες, οπότε ελπίζουμε όλοι να ανυπομονείτε να λάβετε μέρος”.

Οι κάτοχοι Wii U που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη το Splatoon, θα χαρούν να μάθουν ότι από 18 Αυγούστου μέχρι 1 Σεπτεμβρίου, μπορούν να λάβουν μέρος στο Splatoon Splatfest Testfire 2016 -Free Online Demo Event που ανακοινώθηκε μόλις χθες, και είναι απλά μια δωρεάν λήψη μακριά από κάθε ιδιοκτήτη Wii U. Για να βοηθήσουμε νέους παίχτες να ένα splash στο πρώτο τους Turf War ματς, η Nintendo εξέδωσε μια σειρά από Splatoon-Top Tips! βίντεο που καλύπτουν τις βασικές δεξιότητες που πρέπει να κατακτήσει ένας παίχτης, κατευθείαν από το Tsubada Sakaguchi, co-director του παιχνιδιού.

Περισσότερα στοιχεία για τα ESL online Splatoon tournaments αναμένονται να αποκαλυφθούν τις προσεχείς εβδομάδες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα του Facebook ή στο Twitter της Nintendo of Europe για τα τελευταία νέα.

Πηγή

Το Splatoon στην Competitive σκηνή από Nintendo και ESL

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων