Το Minecraft: Story Mode σας επιτρέπει να επιλέξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας

30 Αυγ

MCSM_BETA_Jesse_Reuben_F_1024px-656x369

 

Σήμερα, η Telltale Games ανακοίνωση ότι οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν την εμφάνιση του χαρακτήρα τους στο Minecraft: Story Mode. Αυτό σηματοδοτεί τη πρώτη φορά που ένα παιχνίδι Minecraft προσφέρει τέτοια λειτουργικότητα.

Θα είναι δυνατό να επιλέξετε μέσα από μία σειρά από επιλογές για αρσενική και θηλυκή έκδοση από τον χαρακτήρα του παιχνιδιού, τον Jesse.

Το Minecraft: Story Mode θα κυκλοφορίσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

Minecraft Story Mode

 

Το Minecraft: Story Mode σας επιτρέπει να επιλέξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων