Το Nintendo Next με την SmashCore σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Πλαίσιο και την χορηγία της CD Media διοργανώνει το πρώτο επίσημο τουρνουά Super Smash Bros. Ultimate στην Ελλάδα! Πληροφορίες εντός.

Το πρώτο ελληνικό τουρνουά Super Smash Bros. Ultimate

Μετά από πέντε επιτυχημένες season του Super Smash Bros. for Wii U ήρθε η ώρα να περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο του πιο επιτυχημένου fighting παιχνιδιού στο κόσμο!

Το Super Smash Bros. Ultimate διαθέτει 74 χαρακτήρες όπου θα είναι όλοι διαθέσιμοι στο τουρνουά. Δοκιμάστε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και κατακτήστε την κορυφή του πρωταθλήματος.

Super Smash Bros. Ultimate 74 Characters
Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας; Ελάτε να το ανακαλύψετε στο Πλαίσιο τις 15/12/2018 στο Mall Athens στο Μαρούσι.

Το γεγονός θα διεξαχθεί στον καταπληκτικό χώρο του Πλαισίου στο Mall Athens, Μαρούσι, στις 15/12/2018 όπου θα υπάρχουν οκτώ Smash set ups ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση. Θα υπάρχουν επίσης επιπλέον set ups με παιχνίδια έκπληξη από την CD Media για όσους παρευρεθούν στο τουρνουά.

SmashCore
Η έμπειρη ομάδα της SmashCore έχει αναλάβει τα ηνία της διοργάνωσης όπου υπόσχεται απαράμιλλη ποιότητα για το όλο εγχείρημα.

Παρουσίες και χρόνος διεξαγωγής

Το τουρνουά θα ξεκινήσεις στις 12:00 η ώρα ακριβώς και θα περατωθεί αναλόγως των συμμετοχών λίγο μετά τις 16:00. Οπότε πρέπει να είστε 11:00 η ώρα στο χώρο του τουρνουά για να επιβεβαιωθεί η παρουσία σας και η συμμετοχή σας.

Θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα στις on line εγγραφές

Οι εγγραφές γίνονται on line στην πλατφόρμα του Challonge όπου θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή αν θέλετε να λάβετε μέρος στο τουρνουά. Θα τηρηθεί αυστηρά ο αριθμός των 48 συμμετοχών, όπου προτεραιότητα θα έχουν όσοι κλείσουν νωρίς την θέση τους στο τουρνουά!

Όσοι δεν εμφανιστούν στην ώρα τους θα αντικατασταθούν με παρών επιλαχόντες όπου θα πάρουν την θέση τους άμεσα, πάλι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αναλόγως πόσο νωρίς έχουν φτάσει στο χώρο διεξαγωγής.

Εγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο:

Εγγραφές Super Smash Bros. Ultimate Tournament

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανεξάρτητα αν έχουν γεμίσει οι εγγραφές συνεχίστε να εγγράφεστε και θα μπείτε Waiting List. Οι τελικές συμμετοχές θα οριστούν στο check in μία ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά! Οπότε θα τηρηθεί προτεραιότητα από την Waiting List!

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης θα είναι η CD Media όπου θα δώσει μεγάλα δώρα στους τέσσερις πρώτους νικητές.

Ευχαριστούμε πολύ την CD Media και το Πλαίσιο για τα δώρα, το χώρο του καταστήματος όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά. Επίσης για την ευκαιρία που δίνει στην Ελληνική Super Smash Bros. eSport σκηνή το βήμα που της αξίζει ώστε να μάθει περισσότερος κόσμος για αυτή.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν ώστε να απολαύσετε το καινούργιο Super Smash Bros. Ultimate μαζί με τους καλύτερους παίχτες της ελληνικής σκηνής. Σκοπός του τουρνουά είναι να κερδίσετε καινούργιους φίλους, εμπειρία, δώρα και να ψυχαγωγηθείτε παίζοντας το αγαπημένο σας παιχνίδι.

Μην λείψει κανείς!

Βραβεία

Πρώτος: Μία δωροεπιταγή των €100

Δεύτερος: Μία δωροεπιταγή των €70

Τρίτος: Μία δωροεπιταγή των €40

Τέταρτος: Μία δωροεπιταγή των €30

Κανόνες Τουρνουά

 • Ρυθμίσεις παιχνιδιού:

Style: Stock, Stage Selection: Loser’s Pick, Launch Rate: 1.0x
Stock: 3, Items: All None, Underdog Boost: Off
Time Limit: 6:00, First to: 1 Win, *Pausing: Off
FS Meter: Off, Stage Morph: Off, Score Display: Off
Spirits: Off, Stage Hazards: Off, Show Damage: Yes
Damage Handicap: Off, Team Attack: On
Custom Balance: Off, Echo Fighters: Separate, Radar: Small

*Αν κάποιος πατήσει pause στον αγώνα χάνει δύο ζωές (stock) στο παιχνίδι που βρίσκεται εκτός εάν βρίσκεται δικιά του πλατφόρμα επαναφοράς και φωνάξει διαιτητή για κάποια απορία για τους κανόνες.

 • Κάθε αγώνας είναι στις 2 νίκες (Best of 3) έως ένα σημείο που γίνονται στις 3 νίκες (Best of 5)
 • Επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένα στάδια. Όλα τα υπόλοιπα στάδια αποκλείονται.
 • Επιτρέπονται οι προκαθορισμένοι (Guest) Mii χαρακτήρες με όλες τους τις ειδικές κινήσεις.
 • Τα Amiibo δεν επιτρέπονται.

 

Κατάλογος Σταδίων

Αρχικά Στάδια

Αντεπιλογή

Πώς παίζεται ο αγώνας (match)

1) Οι παίχτες διαλέγουν χαρακτήρες. Αν θέλουν κρυφή επιλογή (για τον πρώτο μόνο αγώνα) γράφουν τις επιλογές τους σε χαρτί και τις αποκαλύπτουν ταυτόχρονα ή το λένε σε κάποιο 3ο άτομο.
2) Οι παίχτες κάνοντας Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί αποκλείουν στάδια μεταξύ των 5 αρχικών σταδίων με την εξής σειρά: 1 ο νικητής, 2 ο ηττημένος και άλλο 1 ο νικητής.
Battlefield, Final Destination, Smashville, Kalos Pokémon League, Pokémon Stadium
3) Παίζουν το πρώτο παιχνίδι (game) σε αυτό που απομένει.
4) Ο νικητής αποκλείει 2 στάδια από όλα τα 13 επιτρεπόμενα:
Battlefield, Final Destination, Smashville, Kalos Pokémon League, Pokémon Stadium,
Yoshi’s Story, Yoshi’s Island, Brinstar, Frigate Orpheon, Dream Land,
Lylat Cruise, Town & City και WarioWare, Inc.
5) Ο ηττημένος διαλέγει στάδιο.
6) Ο νικητής αν θέλει αλλάζει χαρακτήρα.
7) Ο ηττημένος αν θέλει αλλάζει χαρακτήρα.
8) Παίζεται το δεύτερο παιχνίδι.
9) Αν χρειαστεί και επόμενο παιχνίδι επαναλαμβάνονται τα βήματα από το 4.

Σημειώσεις

1) Στάδια εκτός απ’ τα παραπάνω απαγορεύονται! Αν κάποιος παίξει σε κάποιο απ’ αυτά χάνει τον αγώνα.
2) Απαγορεύεται η επιλογή μουσικής στα στάδια κι οι οποιαδήποτε αλλαγή ρυθμίσεων σε κονσόλες.
3) Αν λήξει ο χρόνος κερδίζει ο παίχτης με τις περισσότερες ζωές ή το χαμηλότερο ποσοστό ζημιάς. Αν γίνει διπλό ΚΟ και δεν βγει νικητής ξαναπαίζεται ένα παιχνίδι με 1 ζωή και 3 λεπτά μέχρι να βγει. Ποτέ δεν γίνεται Sudden Death.
4) Μεταξύ των παιχνιδιών κάθε παίχτης έχει περιθώριο μισού λεπτού για κάθε επιλογή του. Δηλαδή ο νικητής για τον αποκλεισμό σταδίων, έπειτα ο ηττημένος για επιλογή σταδίου, έπειτα ο νικητής και μετά ο ηττημένος για επιλογή χαρακτήρων. Αν κάποιος καθυστερήσει επίτηδες χάνει τον αγώνα.
5) Τα αποκλεισμένα στάδια (εκτός του πρώτου παιχνιδιού) ισχύουν για όλον τον αγώνα. Κάθε παίχτης δεν μπορεί να επιλέξει το στάδιο που κέρδισε το τελευταίο του παιχνίδι παρά μόνο αν συμφωνήσει και ο άλλος παίχτης.
6) Επιτρεπόμενα χειριστήρια: Gamecube controller, JoyCons & Switch Pro Controller. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το δικό του χειριστήριο. Τα ασύρματα χειριστήρια πρέπει να αποσυνδέονται μετά τον κάθε αγώνα. Παίχτες που δημιουργούν παρεμβολή σε άλλους αγώνες κινδυνεύουν με αποκλεισμό!
7) Ο καθένας είναι υπεύθυνος να φτιάξει ένα μη-προσβλητικό ψευδώνυμο (tag) με τις ρυθμίσεις χειρισμού του και να τις δοκιμάσει πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
8) Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού, ποτού, τσιγάρου ή άλλων ουσιών.
9) Παιχνίδια ή αγώνες δεν επαναλαμβάνονται λόγω παρερμηνείας των κανόνων. Είναι ευθύνη των παικτών να ζητήσουν από τους διοργανωτές να διευκρινίσουν τους κανόνες που έχουν οριστεί σε περίπτωση διαφωνίας.
10) Συμμετοχή στο τουρνουά σημαίνει αποδοχή όλων των κανόνων. Οποιαδήποτε αμφισβήτηση λύνεται με απόφαση του διοργανωτή. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με τον διοργανωτή (T.O.).

Διευκρινίσεις

• Οι χαρακτήρες Mii πρέπει να έχουν όνομα βάσει του είδους τους και των ειδικών επιθέσεων τους. Πχ B1231 αντιστοιχεί σε Mii Brawler με ειδικές επιθέσεις την 1η Ουδέτερη, τη 2η Πλάγια, την 3η Πάνω και την 1η Κάτω. Η ετοιμασία των χαρακτήρων πρέπει να γίνει πριν την έναρξη του αγώνα. Αν παίχτης χρησιμοποιήσει Mii διαφορετικού μεγέθους από τα προεπιλεγμένα αποκλείεται από το τουρνουά.
• Οι περίοδοι προθέρμανσης και οι έλεγχοι κουμπιών (Button check) δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 30 δευτερόλεπτα (σύμφωνα με το χρονόμετρο του παιχνιδιού). Η παραβίαση αυτού του κανόνα μπορεί να οδηγήσει σε ήττα του παιχνιδιού κατά την κρίση του TO.
• Δεν επιτρέπεται η παροχή συμβουλών από εξωτερικά μέσα (coaching, σε οποιαδήποτε μορφή, τηλεφωνικώς, συμβουλές αυτοπροσώπως ή ανάγνωση σημειώσεων από αναλογικά ή ψηφιακά μέσα) κατά τη διάρκεια του αγώνα, ούτε ενδιάμεσα στα παιχνίδια.
• Απαγορεύεται οποιαδήποτε συμπαιγνία ή αποτέλεσμα χειραγώγησης μεταξύ των παικτών. Συμμετέχοντες και συναινούν τες αποκλείονται από τη διοργάνωση. Αυτός ο προσδιορισμός γίνεται κατά τη διακριτική ευχέρεια των διοργανωτών. Οποιοσδήποτε αποκλειστεί με αυτόν τον τρόπο χάνει όλα τα δικαιώματα σε τυχόν τίτλους ή έπαθλα που θα μπορούσε διαφορετικά να κερδίσει.

Author AkiraGr
Published
Views 283
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Άρθρα

Nintendo Next Podcast 2

Nintendo Greek Community

45 User(s) Online Join Server
 • The Pain Train
 • tasoshalk3000
 • MrSkopelos27
 • asteriss
 • GameDemon
 • anan
 • Jesteros
 • AkiraGr
 • Saxon
 • daseia
 • Den
 • darthmitious

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Sleepy
Εικόνα προφίλ του/της Achill777
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Spank
Εικόνα προφίλ του/της Steliosthegamerplays
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της SP1
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Gr
Εικόνα προφίλ του/της oktrek

Προσεχείς Εκδηλώσεις

 1. Ultimate Smash City League S1:P2

  Φεβρουάριος 23 @ 11:30 - 21:00
 2. Ultimate Smash City League S1:P3

  Μάρτιος 9 @ 11:30 - 21:00
 3. Ultimate Smash City League S1:P4

  Μάρτιος 23 @ 11:30 - 21:00

Nintendo Next Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων