Πλέον θα πληρώνουμε για να παίζουμε Nintendo Switch on line. Δεν είναι βέβαια οι μόνες αλλαγές που έρχονται στην καινούργια υπηρεσία της Nintendo.

Nintendo Switch Online

Φαίνεται η Nintendo είναι έτοιμη να βάλει διόδια για να παίζουμε on line και όχι μόνο. Πλέον η καινούργια υπηρεσία που λανσάρετε στις 19 Σεπτεμβρίου θα κυριαρχήσει στο σημερινό Direct. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα προσφέρει. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως με την καινούργια έκδοση του λειτουργικού του Switch θα κλειδώνονται οι λογαριασμοί σας σε μία κονσόλα. Η έκδοση 6.0.0 βάζει στοπ σε όσους θέλουν να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους σε άλλες κονσόλες Switch. Πιθανόν ο μοναδικός λόγος που γίνεται αυτή η ενέργεια είναι για να περιορίσουν όσους έχουν πληρώσει το Nintendo Switch on line σε άλλο χρήστη που δεν έχει αγοράσει την υπηρεσία.

Virtual Console Nintendo Switch on Line
Θα μπορούμε να αγοράζουμε τα virtual console παιχνίδια ή μόνο να τα streaάρουμε;

Όλοι αναρωτιόμασταν πως θα λειτουργεί το οικογενειακό πακέτο του Nintendo Switch On line σε σχέση με την απλή συνδρομή. Όλοι είχαμε την φαεινή ιδέα πως θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα οικογενειακό πακέτο, όλους τους λογαριασμούς των φίλων μας, ώστε να μας έρχεται πιο φτηνά. Αφού θα μας δίνονταν η δυνατότητα να μεταφέρουμε τους λογαριασμούς μας ελεύθερα. Κούνια που μας κούναγε λοιπόν, αφού η Nintendo με την τελευταία αναβάθμιση μας κλειδώνει το λογαριασμό με το μηχάνημα μια και καλή.

Βεβαίως ξέραμε πως κάποια στιγμή θα γίνονταν αυτό αφού όλη η βιομηχανία των κονσολών έχει εισέλθει σε αυτή την λογική. Για όσους πάντως δεν έχουν διάθεση να πληρώσουν την υπηρεσία πριν την δοκιμάσουν, θα υπάρξει μια περίοδος δωρεάν δοκιμής εφτά ημερών από τότε που θα την ενεργοποιήσουν.

Κρυφές Ελπίδες

no cloud saves nintendo switch on line
Splatoon 2 και Pokemon Let’s Go δεν θα έχουν Cloud αποθήκευση

Ελπίζουμε να αξίζει τουλάχιστον τα λεφτά της η υπηρεσία. Ελπίζουμε να προσφέρει υψηλές ταχύτητες και εξειδικευμένους servers για όλα τα παιχνίδια της. Αλλά άμα κρίνουμε πως χειρίζονται την κατάσταση με τα cloud saves όπου δεν υποστηρίζει την υπηρεσία με όλα τα παιχνίδια τους όπως το Splatoon 2 και το Pokemon Let’s Go δεν είμαστε αισιόδοξοι. Παιχνίδια όπως το Dead Cells επίσης δεν υποστηρίζει την υπηρεσία των Cloud saves. Άρα όπως φαίνεται είναι στην ευ καίρια της κάθε εταιρίας να αφαιρέσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από τα παιχνίδια τους.

Περιμένουμε ακόμα να μάθουμε για το πως θα διαχειριστεί η virtual console. Πως θα λειτουργεί το διαδικτυακό παιχνίδι των παλαιών τίτλων που θα αναβαθμιστούν με αυτή. Τέλος τι θα γίνει με την τραγική εφαρμογή του κινητού για την συνομιλία και την δημιουργία lobbies.

Αυτές είναι όσες πληροφορίες έχουμε αυτή την στιγμή θα ενημερώσουμε με νέο άρθρο μετά το direct. Πείτε μας στα σχόλια πως αισθάνεστε για αυτές τις αλλαγές στο on line κομμάτι του Switch;

Author AkiraGr
Published
Views 20
0

Πρόσφατα Άρθρα

Nintendo Greek Community

39 User(s) Online Join Server
 • CLOUD
 • E - S c o r t 🅱o i
 • Chariii_Z
 • Akiela
 • Johnaras
 • asteriss
 • Demi
 • N-TG
 • Vaynard
 • Spank
 • GameDemon
 • daseia

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της demian
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Achill777
Εικόνα προφίλ του/της GameDemon
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Steliosthegamerplays
Εικόνα προφίλ του/της Sleepy
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Spank
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της SP1

Προσεχείς Εκδηλώσεις

 1. Ultimate Smash City League S1:P2

  Φεβρουάριος 23 @ 11:30 - 21:00
 2. Ultimate Smash City League S1:P3

  Μάρτιος 9 @ 11:30 - 21:00
 3. Ultimate Smash City League S1:P4

  Μάρτιος 23 @ 11:30 - 21:00

Nintendo Next Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων