Το Wii U έχει πολλά αξιόλογα παιχνίδια, η ανακοίνωση του NX δείχνει την αφοσίωση της Nintendo στις κονσόλες

25 Ιούν

nintendo-nx1-656x369

Τα παρακάτω αποσπάσματα είναι από την συνέντευξη του Scott Moffit της Nintendo:

Το Wii U έχει πολλά να προσφέρει ακόμα;

Scott Moffit:“Η δική μας δουλειά είναι με τα παιχνίδια που κατασκευάζουμε εμείς να μεγαλώσουμε την βάση χρηστών ώστε οι τρίτες εταιρίες να φέρουν τα παιχνίδια τους σε εμάς.”

Το Wii U έχει πολλά ποιοτικά παιχνίδια;

Scott Moffit:“Αν πάρουμε ένα μέτρο σύγκρισης για την ποιότητα των τίτλων μας είναι το metacritic και η βαθμολογία χρηστών όπου είναι η χρυσή τομή το να συμφωνεί το 85 που βάζει ο κριτικός με το 85 που βάζει ο χρήστης και συμπίπτει. Άμα το δεις μέσα από αυτό το πρίσμα υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια να απολαύσεις στο Wii U από ότι στις άλλες δύο κονσόλες που κυκλοφορούν στην αγορά. Αν το πάρουμε με το μέτρο της ποιότητας το Wii U έχει τα πιο ποιοτικά παιχνίδια. Αυτό πιστεύουμε είναι πιο σημαντικό από το νούμερο παιχνιδιών που κυκλοφορούν σε μία κονσόλα ανεξάρτητα από που προέρχεται το περιεχόμενο, είτε από πρώτα στούντιο ή από τρίτες εκδότριες εταιρίες.”

Γιατί ανακοινώθηκε το ΝΧ πριν μερικούς μήνες;

Scott Moffit:“Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να αυξήσουμε τις πωλήσεις του Wii U και του 3DS, έχουμε επίσης το περιεχόμενο ώστε να το κάνουμε. Αλλά έχουμε επίσης το βλέμμα μας στο μέλλον. Ένας από τους λόγους που το κάναμε ήταν σε σχέση με την συνεργασία μας με την DeNA.”

“Θέλαμε να στείλουμε ένα σαφή μήνυμα στους φίλους της Nintendo πως μένουμε πιστοί στις κονσόλες. Ωστόσο αναγνωρίζουμε την δημοτικότητα των έξυπνων συσκευών και τον τεράστιο αριθμό πωλήσεων που κάνουν, και θέλαμε να αναπτύξουμε λογισμικό για αυτές, την ίδια στιγμή θέλαμε να δείξουμε την αφοσίωση μας στις κονσόλες και τους φίλους που απολαμβάνουν περιεχόμενο σε αυτές.”

Το Wii U έχει πολλά αξιόλογα παιχνίδια, η ανακοίνωση του NX δείχνει την αφοσίωση της Nintendo στις κονσόλες

| 3DS, New 3DS/2DS, Wii U, Ε3, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων