3rd parties στην PAX West 2017 – Η συνέχεια

04 Σεπ
3rd parties στην PAX West 2017 – Η συνέχεια

Η PAX West 2017 συνεχίζει να αποδεικνύει το προφανές.

Αντίθετα με τη μνημειώδη αποτυχία που ονομάζεται Wii U, οι 3rd parties έχουν δυνατή παρουσία για το Switch.

 

PAX News – Κι άλλο Skyrim!

Χάρη στο demo του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού στην PAX West, έχουμε δύο νέα βίντεο από το Elder Scrolls V: Skyrim. Δυστυχώς είναι off-screen, αλλά όπως σας έχουμε ξαναπεί, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα… Δυστυχώς.

 

 

 

PAX News – NBA 2K18 Switch

Η 2K Sports διεξήγαγε ένα media event για το NBA 2K18, όπου επιτέλους είχαμε τη Switch version. Μάθαμε λοιπόν αρκετές πληροφορίες για το πώς είναι το παιχνίδι στην κονσόλα.

Σύμφωνα λοιπόν με το Game Informer, θα μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και τέσσερα Switch για local play. Ο μέγιστος αριθμός για τοπικό multiplayer θα είναι οκτώ (δύο για κάθε κονσόλα).

Κάτι ασαφές είναι το τι θα παιχτεί με τα amiibo. Είχαμε μάθει πως το παιχνίδι θα τα αξιοποιεί, αλλά το Game Informer ανέφερε ξεκάθαρα πως η λειτουργία δεν είχε ενσωματωθεί ακόμη στο παιχνίδι. Η Visual Concepts φέρεται να απάντησε πως είναι κάτι που μπορούν να προσθέσουν στο μέλλον με κάποιο update αν θέλουν αν το κάνουν.

Κλείνοντας, αν και προφανώς μπορείτε να παίξετε το NBA 2K18 offline, η εταιρεία προτρέπει τους παίκτες να παραμένουν συνδεδεμένοι. Το ψηφιακό νόμισμα του παιχνιδιού συνδέεται άρρηκτα με τη διαμόρφωση των παικτών σας. Όλες οι αγορές των MyTeam cards, των franchise στο MyGM και πολλά ακόμη απαιτούν σύνδεση στο internet. Tέλος φαίνεται πως δε θα μεταφέρονται τα δεδομένα σας (όπως τα MyGM ή MyCareer) από τις άλλες εκδόσεις στο Switch.

Πηγή

 

 

PAX News – Travis Strikes Again

Όπως θα περιμένατε, μια ανακοίνωση όπως τη συνέχεια της σειράς No More Heroes έβαλε φωτιά στο internet! Έτσι λοιπόν, έχουμε μια συνέντευξη με το δημιουργό του παιχνιδιού, Goichi Suda!

 

 

PAX News – Το νέο παιχνίδι του Swery στο Switch;

Ο Hidetaka Suehiro είναι γνωστός δημιουργός της video game καλτίλας. Όντας επικεφαλής παιχνιδιών όπως τη σειρά D, το Deadly Premonition και το Dark Dreams Don’t Die.

Το νέο του στούντιο, οι White Owls, ανακοίνωσε επίσημα στην PAX West το νέο του παιχνίδι με τίτλο The Good Life.

Υποτίθεται πως θα είναι ένα RPG-προσομοιωτής αποπληρωμής χρεών. …Σαν το Animal Crossing δηλαδή;

Εν πάσει περιπτώσειο Swery έχει στόχο χρηματοδότησης $1,5 εκ/μύριο. Το ενδιαφέρον είναι πως στη συζήτηση όπου ανακοίνωσε το παιχνίδι, είπε πως υπάρχουν σχέδια για μα Switch version ως stretch goal. Αυτό δε φαίνεται πουθενά στη σελίδα του παιχνιδιού στο Fig αλλά είναι προφανές πως θα είναι πέρα από το $1,5 εκ/μύριο που ζητάει για το παιχνίδι.

Δείτε το πρώτο βίντεο του The Good Life παρακάτω:

 

 

PAX News – Τελικά τι θα γίνει με το Fina Fantasy XV;

Θα θυμάστε πως, κατά τη διάρκεια της GamesCom, είχαν γίνει κάποιες χοντρές υπόνοιες για τον ερχομό του Final Fantasy XV στο Switch.

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι συγκεκριμένο για την ώρα, ωστόσο η Square Enix πειραματίστικε με το Switch για να δει τι δυνατότητες και επιδόσεις μπορούν να αναμένονται. Δοκιμάστηκε λοιπόν η Luminous Engine, ωστόσο η Square Enix δε μπόρεσε «να αποδώσει τα μέγιστα με τη μηχανή» στο Switch.

Από την άλλη, η μηχανή δεν είχε σχεδιαστεί με την κονσόλα κατά νου, οπότε δεν έχει βελτιστοποιηθεί καθόλου για το υλισμικό της Nintendo. Οι δοκιμές συνεχίζονται και με την Unreal Engine 4, η οποία έτρεχε καλά.

Η ομάδα λέει πως τώρα είναι σε θέση, όπου κατανοεί τις τεχνικές προδιαγραφές του Switch. Θα συνεχίσει να ερευνά το τι μπορεί να κάνει για το σύστημα, με τη Square Enix να θεωρεί σημαντική την αξιοποίηση των χαρακτηριστικών της πλατφόρμας. Ο στόχος είναι να μπορέσουν να την κάνουν να αποδώσει τα μέγιστα.

Πηγή

 

3rd parties στην PAX West 2017 – Η συνέχεια

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων