Ανάβουν φωτιές τα νέα βίντεο του Fire Emblem Warriors

10 Οκτ
Ανάβουν φωτιές τα νέα βίντεο του Fire Emblem Warriors

Ενόψει της κυκλοφορίας του Fire Emblem Warriors την άλλη Παρασκευή, έχουμε μια πύρινη λαίλαπα από βίντεο.

Θα τα δείτε όλα!

 

Νέα διαφημιστικά

Έχουμε νέα διαφημιστικά trailer από Ευρώπη, αλλά και από Αμερική. Θα δείτε όσα χρειάζεται, για να ξέρετε τι σας περιμένει στο νέο αυτό κεφάλαιο της μεγάλης σειράς. Ας μην καθυστερούμε όμως!

 

 

 

Νέο gameplay και σύγκριση των 2 modes: Quality VS Performance

Όπως καταλάβατε κι από τα σποτάκια, το νέο υλικό για το Fire Emblem Warriors που σας περιμένει παρακάτω είναι για τη μεταφρασμένη έκδοση. Σας έχουμε επίσης μια ματιά στη διαφορά μεταξύ των Quality και Performance Modes. Ανάλογα με το ποιό από τα δύο θα επιλέξετε, θα έχετε και την ανάλογη ανάλυση και framerate.

Απολαύστε!

 

 

 

 

Χωρίς dual-audio το Fire Emblem Warriors

Πάντα υπήρχε η απορία στα κεφάλια μερικών, σχετικά με το αν το Fire Emblem Warriors θα διέθετε τις αρχικές ιαπωνικές φωνές, εκτός από την αγγλική μεταγλώττιση. Κατά τη διάρκεια των επιδείξεων του παιχνιδιού στο παρελθόν, το παιχνίδι είχε voice-over σε αγγλικά και ιαπωνικά. Αυτό, όμως, φαίνεται πως είχε γίνει για λόγους ανάπτυξης, καθώς δεν είχε γίνει πλήρης μεταγλώττιση στα αγγλικά.

Παρόλο που έγιναν μερικές δηλώσεις, όπως στη Japan Expo τον Ιούλιο για dual-audio, αυτό τελικά δεν ισχύει. Στα επίσημα website της Nintendο, καθώς και στο υλικό για τον τύπο, γίνεται η αναφορά πως το παιχνίδι περιέχει μόνο αγγλικά.  Ήδη, μερικά αντίτυπα του Fire Emblem Warriors έχουν φτάσει στα χέρια του ειδικού τύπου. Έτσι, έχουμε την επιβεβαίωση, όπως αυτή του Derek Bitner από το GameXplain πως το παιχνίδι δε διαθέτει επιλογή για διαφορετική γλώσσα στις ομιλίες του παιχνιδιού.

 

Ανάβουν φωτιές τα νέα βίντεο του Fire Emblem Warriors

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων