Μέσα στον Οκτώβριο το demo του Oceanhorn στο Switch

29 Σεπ
Μέσα στον Οκτώβριο το demo του Oceanhorn στο Switch

Το Oceanhorn, το επιτυχημένο παιχνίδι της FDG Entertainment, έχοντας πουλήσει ήδη περισσότερο στο Switch από όσο σε όλες τις άλλες κονσόλες μαζί, φαίνεται πως θα φέρει μια demo έκδοσή του στο υβρίδιο της Nintendo μέσα στον Οκτώβρη. Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει οριστεί ακόμη. Ωστόσο, θα είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τον τίτλο όσοι δεν τον έχετε αγοράσει. Το demo έχει ήδη σταλεί για την έγκριση από τη Nintendo και αναμένουμε νεότερα τον επόμενο μήνα.

Τα νέα ήρθαν μέσω του παρακάτω tweet:

https://twitter.com/FDG_Games/status/913734595178352640

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas

Το Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas είναι το indie διαμαντάκι της FDG Entertainment. Παίζοντας κανείς το παιχνίδι, είναι αδύνατο να μην αντιληφθεί την επιρροή και τη φρεσκάδα του Wind Waker, ενώ πολλά ακόμη στοιχεία θυμίζουν και άλλους Zelda τίτλους, κυρίως σε φορητά, όλα αυτά μέσα από ένα καλογυαλισμένο και προσεγμένο action adventure game, που αποδεικνύει τη φιλοξενία του υβριδικού συστήματος της Nintendoo για indie τίτλους.

Πηγή 1 Πηγή 2

Μέσα στον Οκτώβριο το demo του Oceanhorn στο Switch

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων