Αποτελέσματα των Smash at Battlenet 15 και 16

08 Μαρ
Αποτελέσματα των Smash at Battlenet 15 και 16

Ενόψει του Smash at Battlenet 17, ήρθε η ώρα να δούμε τα αποτελέσματα των Smash at Battlenet 15 και 16, των δύο προηγουμένων τουρνουά στη Θεσσαλονίκη!

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 15

O Luu αυτήν τη φορά ηττήθηκε από τους Smashers της Θεσσαλονίκης, τερματίζοντας 2ος, ενώ τη θέση του πήρε ο Revan. Την τετράδα συμπλήρωσαν αντίστοιχα Lavos και Deer, ενώ Gold-Rush, Nanondorf-Agent47, κατέλαβαν την 5η και 7 θέση αντίστοιχα. Δείτε τα αναλυτικά παρακάτω:

1)Revan
2) Luu
3)Lavos
4)Deer
5)Gold
5)Rush
7)Agent47
7)Nanondorf
9)Dafy
9)Law
9)Paixtis
9)Senpai

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 16

Ένα τουρνουά με μεγάλες ανατροπές, αλλά όχι αρκετές για να κλονίσουν την αναμενόμενη κορυφαία τριάδα. Ο Deer πρόσθεσε ακόμη μία κατάκτηση τουρνουά στο ‘βιογραφικό’ του, με τους Revan και Gold να καταλαμβάνουν αντίστοιχα τη 2η και την 3η θέση. 4ος τερμάτισε ο Nanondorf, μετά από καιρό, ενώ 5ος αναδείχθηκε ο Racoon μαζί με τον Thomas, με τον τελευταίο να βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφαία 8άδα. Στην 7η θέση βρέθηκαν Agent47 και D1ce, με τον τελευταίο να είναι επίσης νεοφώτιστος στο top 8. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα αναλυτικά:

1)Deer
2)Revan
3)Gold
4)Nanondorf
5)Racoon
5)Thomas
7)Agent47
7)D1ce
9)Apos
9)Jimmyman
9)Paixtis
9)Rush
13)Dafy
13)George
13)Law

Brackets: Smash at Battlenet 15
Smash at Battlenet 16

Όλοι οι αγώνες που μεταδόθηκαν ζωντανά, αναμένονται να ανέβουν στο κανάλι μας, https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Αποτελέσματα των Smash at Battlenet 15 και 16

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων