Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 12

21 Δεκ
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 12

Το Smash at Battlenet 12 πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου. Το τελευταίο τουρνουά της Θεσσαλονίκης για το 2017 ανέδειξε το νικητή και άλλαξε αρκετά την κορυφαία δεκάδα της σαιζόν, η οποία θα ανακοινωθεί σε λίγο. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω, τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 12:

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 12

O Deer για άλλη μια φορά κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή, αφήνοντας πίσω του τους Revan και Gold, στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Ο Spirit, πραγματοποιώντας ένα δυνατό comeback, κατάφερε να φτάσει στην 4η θέση, αφήνοντας 5ους τους Nanondorf και Senpai. την κορυφαία 8άδα συμπλήρωσαν οι Agent47 και Jimmyman, οι οποίοι προσπαθούν να εδραιωθούν ως noteworthy players, ως newcomers για το 2017.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά:

1) Deer
2) Revan
3) Gold
4) Spirit
5) Nanondorf
5) Senpai
7) Agent47
7) Jimmyman
9) Dafy
9) Paixtis
9) George
9) Mantza

Bracket: http://challonge.com/mkm0i6di

Μπορείτε να βρείτε τους αγώνες που μεταδόθηκαν ζωντανά, σύντομα στο κανάλι μας, στο YouTube, μαζί με αγώνες από προηγούμενα τουρνουά: https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Βρείτε μας επίσης και στη σελίδα του SmashCore στο Facebook:  https://www.facebook.com/SmashCoreHellas/

Ή ενημερωθείτε και μιλήστε με Smasher από όλη την Ελλάδα στην ομάδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/SmashBrosGreece/ καθώς και στο Discord: https://discordapp.com/invite/C7Fw4WW

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 12

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων