Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 14

31 Ιαν
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 14

Συγκλονιστικές μάχες και ανατρεπτικά αποτελέσματα έφερε το Smash at Battlenet 14, με ένα νέο δυνατό παίχτη να ταράζει τα νερά στην κορυφή. Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα, με μια σύντομη περιγραφή του τουρνουά που πέρασε:

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 14

Ο Luu, ένας παίχτης που ανήκει στη σκηνή του Μεξικού, ήρθε και σάρωσε το Smash at Battlenet 14, εκθρονίζοντας τον Deer και φτάνοντας στην πρώτη θέση χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ. Ο Deer κατέκτησε τη 2η θέση, αφήνοντας πίσω του το Revan και τον Gold, στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Lavos και Racoon έμειναν στην 5η θέση, αφότου αποκλείστηκαν αντίστοιχα από τους Gold και Revan, ενώ την 8άδα συμπλήρωσαν οι Rush και Senpai.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά, με την κατάταξη των παιχτών και τους χαρακτήρας που ο καθένας χρησιμοποίησε:

1) Luu
2) Deer
3) Revan
4) Gold
5) Lavos
5) Racoon
7) Rush
7) Senpai
9) Apos
9) Nanondorf
9) Agent47
9) Jimmyman
13) Paixtis
13) George
13) Law
13) AGC
17) Dafy
17) Mantza
17) D1ce
17) UFO

Bracket: http://challonge.com/s4j6f55

Όλοι οι αγώνες που μεταδόθηκαν ζωντανά, ανέβηκαν στο κανάλι μας, https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Οι Smashers ανανεώνουν το ραντεβού τους το ερχόμενο Σάββατο, στο Smash at Battlenet 15!

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 14

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων