Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 6

24 Ιούν
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 6

Ήρθε η ώρα για τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 6! Το τουρνουά έφτασε στο τέλος του πριν από μερικές ώρες, με ακόμη μία νίκη να περιμένει τον Deer, μετά από έναν κλασικό τελικό ενάντια στο Lavos. Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω:

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 6

1) Deer (Pit)
2) Lavos (Marth, Ryu, Sonic)
3) Rush (Mario, Captain Falcon)
4) Agent47 (Ganondorf, Ike, Cloud)
5) Senpai (King Dedede)
5) D1ce (Mario, Peach)
7) Paixtis (Link, Yoshi, Cloud)
7) Dafy (Mario, Marth)
9) UFO (Little Mac)

Τα brackets του τουρνουά μπορείτε να τα βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί: http://challonge.com/svh1was8

Τα βίντεο που προβλήθηκαν live στο Smash at Battlenet 6, όπως και προηγούμενα βίντεο από τουρνουά μας, θα δημοσιευθούν σύντομα στο κανάλι μας: https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Οι Smashers της Θεσσαλονίκης ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο!

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 6

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων