Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 19

25 Απρ
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 19

Την Παρασκευή, 13 Απριλίου, έλαβε χώρα το 19o Smash at Battlenet στη Θεσσαλονίκη και πλέον ήρθε η ώρα για τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 19. Ένα τουρνουά με πολλές ανατροπές, επιστροφές παιχτών και δυνατές μάχες έλαβε τέλος, με έναν ‘κλασικό’ τελικό. Δείτε τα όλα παρακάτω:

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 19

Ακόμη ένα τουρνουά για τον Deer, ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη θέση, για ακόμη μια φορά. Δεύτερος, ωστόσο, έφτασε ο Lavos, ο οποίος επέστρεψε για αυτό το τουρνουά και, αν και ηττήθηκε από τον Gold στα Winners Semis, πήρε ‘το αίμα του πίσω’ στα Losers Finals, αφήνοντάς τον στην τρίτη θέση. Τέταρτος έφτασε ο Banzike, ο οποίος επέστρεψε μετά από πολύ καιρό, με του Mimisman και Nanondorf να μένουν στην 5η θέση, πετυχαίνοντας αξιοσημείωτες νίκες ενάντια στους Senpai και Rush αντίστοιχα, οι οποίοι έκλεισαν την κορυφαία 8άδα! Δείτε παρακάτω την κατάταξη των παιχτών αναλυτικά:

1)Deer (Pit, Dark Pit)
2)Lavos (Sonic, Marth, Ryu)
3)Gold (Bayonetta, Captain Falcon)
4)Banzike (Ike, Roy)
5)MimisMan (Toon Link, Corrin)
5)Nanondorf (Marth, Mewtwo)
7)Rush (Mario)
7)Senpai (King Dedede)
9)Jimmyman (Lucario, Samus)
9)Apos (Little Mac)
9)Dafy (Lucina, Marth, Cloud)
9)Paixtis (Diddy Kong, Link)
13)Law (Bayonetta, Corrin)
13)Philippos (Toon Link, Shulk, Fox, Cloud)
13)D1ce – DQ (didn’t make it in time)

Bracket: https://challonge.com/3ynaz8t4

Όλοι οι αγώνες που μεταδόθηκαν ζωντανά, αναμένονται να ανέβουν στο κανάλι μας, https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Οι Smashers ανανεώνουν το ραντεβού τους για τo ερχόμενο Σάββατο, με το Smash at Battlenet 20

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 19

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων