Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 17

21 Μαρ
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 17

Έφτασε η ώρα για τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 17. Ακόμη ένα τουρνουά έλαβε τέλος στη Θεσσαλονίκη, με μικρές ανατροπές και εκπλήξεις, με ‘ασυνήθιστα’ Grand Finals και κάποιες ανακατατάξεις στο σύνηθες top 8. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη σύνοψη του τουρνουά παρακάτω:

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 17

Ο Deer για άλλη μια φορά κατέκτησε ένα Smash at Battlenet Tournament, κερδίζοντας το Racoon δύο φορές, σε Winners και Grand Finals. Ο δεύτερος, έκανε επίδειξη ισχύος κερδίζοντας τον Gold δύο φορές, αφήνοντάς τον 3ο. Ο Senpai συμπλήρωσε την 4άδα, έχοντας νωρίτερα κερδίζει το Rush και μετά το Nanondorf, οι οποίοι κατέκτησαν μαζί την 5η θέση, αφήνοντας πίσω τους τούς Dafy και Jimmyman, στην 7η θέση. Στις τελευταίες θέσεις του τουρνουά, βρέθηκαν Law και AGC.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1)Deer
2)Racoon
3)Gold
4)Senpai
5)Rush
5)Nanondorf
7)Jimmyman
7)Dafy
9)AGC
9)Law

Bracket: https://challonge.com/tjohidqa

Όλοι οι αγώνες που μεταδόθηκαν ζωντανά, αναμένονται να ανέβουν στο κανάλι μας, https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Οι Smashers ανανεώνουν το ραντεβού τους το ερχόμενο Σάββατο, για το Smash at Battlenet 18.

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 17

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων