Δυνατές αποκαλύψεις για το Sonic Forces!

18 Οκτ
Δυνατές αποκαλύψεις για το Sonic Forces!

H SEGA δημοσίευσε δύο ολοκαίνουρια βίντεο για το Sonic Forces.

Τα βίντεο αποκαλύπτουν νέες προσθήκες και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

 

Τα νέα του Sonic Forces

Το πρώτο βίντεο μας κάνει επίδειξη του Infinite boss battle. Πέρα από αυτό, δείχνει επίσης τον Bird Hero Character με ένα Lightning Wispon και το Cat Hero Character με το Cube Wispon. Στο Sonic Forces, οι παίκτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ιδιότητες των δύο Hero Characters, αλλά και των Wispons τους με τη λειτουργία “Rental Avatar”.

Πώς λειτουργεί:

Η νέα, δωρεάν λειτουργία “Rental Avatar” επιτρέπει την πρόσβαση στους Hero Characters παικτών από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Wispons του και να ανταλλάξετε το δικό σας χαρακτήρα με το “Rental Avatar” οποτεδήποτε. Πέρα από τη δυνατότητα να δείτε μερικούς πανέμορφους ή και ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες, θα έχετε στη διάθεσή σας δύο διαφορετικά Wispons. Γιατί; Γιατί έτσι θα έχετε περισσότερες δυνατότητες να βρείτε μυστικα μονοπάτια και να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο.

Απολαύστε!

 

 

 

Αλλά δε φτάνουν μόνο αυτά! Βρήκαμε δύο ακόμη βίντεο από το Gamespot και το IGN, τα οποία δείχνουν ακόμη περισσότερα για τις σημερινές αποκαλύψεις. Δείτε τα παρακάτω:

 

Δυνατές αποκαλύψεις για το Sonic Forces!

| Γενικά | 2 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων