Έρχεται το Ikaruga στο Switch!

02 Μαΐ
Έρχεται το Ikaruga στο Switch!

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, το θρυλικό πλέον Ikaruga πρόκειται να ξανακάνει την εμφάνισή του σε κονσόλα της Nintendo!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω:

 

Το Ikaruga στο Switch

Την κυκλοφορία ανακοίνωσαν οι Treasure και η Nicalis, που φαίνεται αποφασισμένη να μπει στις καρδιές μας για τα καλά!

To Ikaruga είναι ένα διάσημο top-down shoot ’em up από την Treasure. Η εταιρεία είναι δημοφιλής για τα καταιγιστικά παιχνίδια δράσης της, από τα Gunstar Heroes, μέχρι το Contra Hard Corps, το Radiant Silvergun, το Astro Boy και, φυσικά, τα Sin and Punishment. To Ikaruga αρχικά κυκλοφόρησε στα arcades το 2001, ενώ αργότερα εμφανίστηκε στο Dreamcast αλλά και το Gamecube.

Στο παιχνίδι ακολουθούμε τις μάχες του αποστάτη πιλότου Shinra. Ο νεαρός τα βάζει με τη χώρα του μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μαχητικό, το επώνυμο Ikaruga. Το σκάφος μπορεί να αλλάξει την πολικότητά του (από μαύρο σε άσπρο) με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι ριπές των εχθρών που έχουν το ίδιο χρώμα με το σκάφος απορροφούνται. Μόνο όσες έχουν το αντίθετο χρώμα μπορούν να σας βλάψουν. Αυτός ο μηχανισμός είναι ο πυρήνας του παιχνιδιού και το θεμέλιο για το σχεδιασμό του, καθώς εχθροί και βολές είναι πάντα σε μαύρο και άσπρο.

Το Ikaruga στο Nintendo Switch θα διαθέτει single-player και two-player (local) cooperative modes. Επίσης, θα υπάρχουν και online global leaderboards. Τέλος, το παιχνίδι θα μπορείτε να το παίξετε στο παραδοσιακό horizontal mode στο Nintendo Switch, ή να το γυρίσετε κάθετα για την πιο arcade εμπειρία του “TATE” mode.

To πρόβλημα είναι πως η έκδοση που είχαμε δει για το GC στην Ευρώπη ήταν κουτσουρεμένη. Ας ελπίσουμε πως το περιεχόμενο που δεν είδαμε τότε, θα υπάρχει τώρα και δε θα δούμε ένα απλό arcade port.

Στις Η.Π.Α. το παιχνίδι θα στοιχίζει $14.99.

Έρχεται το Ikaruga στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων