Έρχονται νέες προσθήκες στο Pokemon GO!

21 Δεκ
Έρχονται νέες προσθήκες στο Pokemon GO!

Η Niantic φέρνει νέες λειτουργίες στο Pokemon GO.

Αν διαθέτετε μια συσκευή iPhone 6s, ή νεότερη, που τρέχει iOS 11 on iPhone 6 σας περιμένουν εκπλήξεις!

 

Εορταστική περίοδος για το Pokemon Go!

H Niantic ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη του holiday event στο Pokemon GO!

Πάμε να δούμε τι έχουν να μας πουν:

Εκπαιδευτές,

Η εορταστική περίοδος έφτασε και έχουμε και μεις μια γιορτή που θα σας κάνει να εξερευνήσετε τη γειτονιά με φίλους και οικογένεια. Από σήμερα, ο γνώριμος γιορτινός Pikachu επιστρέφει, με μερικούς φίλους του. Μαζί με περισσότερα Ice-type Pokémon παγκοσμίως, θα εμφανιστούν επιπλέον, για πρώτη φορά στο Pokemon GO, Ice και Water Pokémon που είδατε στη Hoenn region των Pokémon Ruby και Sapphire. Επιπλέον, το πρώτο PokéStop που θα επισκεφθείτε κάθε μέρα από τις 22 μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, θα σας δίνει ένα single-use Egg Incubator με το πρώτο σας Photo Disc spin. Φροντίστε λοιπόν να πηγαίνετε κάθε μέρα για να παίρνετε ένα incubator.

Μη χάσετε την ευκαιρία να φορτώσετε για τις γιορτινές σας περιπέτειεες με τα special boxes του in-game shop στις καλύτερες προσφορές της χρονιάς. Από τις 21 μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, τα special boxes θα διαθέτουν Super Incubators, Lure Modules και τα ολοκαίνουρια Star Pieces. Αυτά, σας δίνουν bonus Stardust για μισή ώρα από τη στιγμή που θα τα ενεργοποιήσετε. Από τις 25 Δεκεμβρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, να έχετε τα μάτις σας ανοιχτά στο in-game shop για special boxes, με αντικείμενα όπως Premium Raid Passes, Super Incubators και Star Pieces.

 

Πηγή

 

Augmented Reality+ στο Pokemon GO

Οι νέες προσθήκες Augmented Reality+ θα δώσουν “άλλο αέρα” στον κόσμο των Pokemon.

Για να δούμε τι μας λέει η Niantic:

 

Ετοιμαστείτε για πιο ρεαλιστικές συναντήσεις με Pokémon: Το AR+ έρχεται στο Pokémon GO! Το AR+ αξιοποιεί το ARKit framework της Apple για να ενισχύσει το AR που ήδη υπάρχει στο Pokémon GO. Σύντομα, οι εκπαιδευτες που τρέχουν iOS 11 σε iPhone 6s ή νεότερες συσκευές, θα μπορούν να ζήσουν το AR+ στο Pokémon GO.

Κλίμακα: Με το AR+, τα Pokémon πλέον είναι τοποθετημένα σωστά στο χώρο. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τα πλησιάσετε για να τα δείτε στην πραγματικότητα. Φανταστείτε να βλέπετε ένα τεράστιο Onix, ή να περπατάτε γύρω από ένα γιγάντιο Snorlax που σας κλείνει το δρόμο! Έτσι, θα φτάσουμε ενα βήμα πιο κοντά στο να δούμε τα Pokémon όπως θα πρέπει να αναπαρίσταναι στον πραγματικό κόσμο. Οι Pokémon GO AR photos ποτέ δε θα είναι ίδιες!

Awareness: Τα Pokémon θα ξεφύγουν αν καταλάβουν πως πλησιάζει εκπαιδευτής, οπότε να προσέχετε. Μπορείτε να πλησιάσετε κοντά για να πάρετε το Expert Handler bonus, αλλά σκεφτείτε το καλά, πριν πλησιάσετε τρέχοντας ένα Charizard! Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην τα τρομάξετε.Θα εμφανίζεται ένας awareness meter δίπλα στο Pokémon και, αν γεμίσει, το Pokémon θα διαφύγει. Αν συμβεί αυτό, μπορείτε να πατήσετε τα χόρτα κοντά σας, οπότε ίσως το ξαναβρείτε και θα έχετε άλλη μια ευκαιρία να το πιάσετε.

Expert Handler Bonus: Πιστεύετε πως έχετε αυτά που χρειάζεστε για να γίνετε ένας expert Pokémon handler; Στο AR+ mode θα μπορείτε πλέον να το αποδείξετε! Αν καταφέρετε να πιάσετε ένα Pokémon από κοντινή απόσταση, θα έχετε καλύτερες πιθανότητες να πάρετε Great και Excellent Throw bonuses. Το ολοκαίνουριο Expert Handler bonus θα σας δίνει ακόμα περισσότερα XP και Stardust.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να κάνουμε ακόμα καλύτερες τις AR δυνατότητες του Pokémon GO. Το άνοιγμα του framework επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερες AR εμπειρίες στο μέλλον. Όσο εξερευνείτε τις γειτονιές σας, να θυμάστε να μοιράζεστε τις AR+ photos σας στα social media με το hashtag #PokemonGOarplus. Και να φροντίσετε πάντα να βλέπετε τι συμβαίνει γύρω σας για να είστε ασφαλείς όσο παίζετε με το AR+ mode. Θα θέλαμε να σας δούμε στις νέες σας περιπέτειες.

 

Charizard! I choose you!

 

Άψογος χειριστής ενός θωρηκτού

 

Γειά σου πίκατσου! Έλα μέσα στη μπαλίτσα!

 

ΝΑΙ ΠΙΚΑΤΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΛΕΟΝ!

 

 

Πηγή

Έρχονται νέες προσθήκες στο Pokemon GO!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων