Εξαφανίστηκε το The Walking Dead: The Final Season από το eShop

01 Οκτ
Εξαφανίστηκε το The Walking Dead: The Final Season από το eShop

Λίγες ημέρες μετά τα νέα για την χρεοκοπία της Telltale Games, η τελευταία σεζόν του Walking Dead εξαφανίστηκε από το eShop του Switch.

 

Το χρονικό της κατάρρευσης της Telltale Games

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, στις 22 Σεπτεμβρίου η Telltale Games ανακοίνωσε πως όλο το προσωπικό απολύθηκε. Μόνη εξαίρεση αποτελούν 25 εργαζόμενοι που θα παραμείνουν για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις της εταιρείας απέναντι στα μέλη του Δ.Σ. και των συνεργατών.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του παρακάτω tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Telltale Games στο Twitter.

 

 

Λίγες ώρες μετά τα μαντάτα, η εταιρεία ξεκίνησε να αποσύρει το The Walking Dead: The Final Season από όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Πλέον σ’ αυτά συμπεριλαμβάνεται και το eShop του Switch.

 

 

Τι γίνεται με το The Walking Dead: The Final Season

Μέσω μιας δήλωσης στον ειδικό τύπο, η Telltale είπε τα εξής:

… έχουμε αφαιρέσει τα season passes για το The Walking Dead: The Final Season από όλα τα ψηφιακά καταστήματα για την ώρα. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε ώστε να βρούμε τρόπο να γίνει η παραγωγή των επεισοδίων 3 και 4 για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα καθορίσει το πότε και πώς θα επιστρέψει η Final Season στα καταστήματα. Ελπίζουμε να έχουμε μια οριστική ανακοίνωση πριν το τέλος της εβδομάδας. Για την ώρα, ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση.

Το παραπάνω επιβεβαιώνει όσα είχαμε διαβάσει ως «φήμες» μέσω Twitter ως τώρα:

 

 

Από την πλευρά της, η Telltale δεν έχει κάνει κάποια συμπληρωματική δήλωση έκτοτε. Αν έχουμε κάτι νεότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Εξαφανίστηκε το The Walking Dead: The Final Season από το eShop

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων