Γιατί δε θα έρθει το Secret of Mana στο Switch, Square;

13 Οκτ
Γιατί δε θα έρθει το Secret of Mana στο Switch, Square;

Σωστά διαβάσατε. Το νέο Secret of Mana remake δεν είναι στα σκαριά για το Switch.

Γιατί όμως πήρε αυτή την απόφαση η Square Enix;

 

Τι συμβαίνει με το remake του Secret of Mana;

Η όλη κατάσταση είναι λίγο παράξενη, ειδικά αν αναλογιστούμε πως η εταιρεία έχει στηρίξει αρκετά την κονσόλα. Επίσης, δε μπορούμε να παραλείψουμε και το Seiken Densetsu Collection, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία πριν λίγους μήνες. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, Seiken Densetsu είναι η ονομασία της σειράς στην πατρίδα της.

Το RedBull έπιασε την κουβέντα με τον παραγωγό Masaru Oyamada και τον ρώτησε γιατί το εν λόγω remake δεν προβλέπεται για το Switch.

Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς είπε ο Oyamada:

Η ανάπτυξη του τίτλου ξεκίνησε πριν καν ανακοινωθεί το Switch. Οπότε ήταν εντελώς πέρα από τις προσδοκίες μας αυτό το επίπεδο αναμονής για μια πιθανή κυκλοφορία στην κονσόλα. Όσον αφορά τις τρέχουσες συνθήκες μας, δεν είμαστε σε θέση να δηλώσουμε άμεσα πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το Switch, ωστόσο θα συνεχίσουμε να ακούμε τι μας ζητούν οι θαυμαστές μας.

Η απάντησή του φαίνεται αρκετά λογική. Από την άλλη, το κατά πόσο ακούνε το τι ζητούν οι θαυμαστές τους θα φανεί στην πορεία. Για την ώρα, αναμένουμε νεότερα, ωστόσο δε θα λέγαμε πως έχουμε κομμένη την ανάσα. Θα πνιγούμε μέχρι να μάθουμε κάτι!

Πηγή

 

Γιατί δε θα έρθει το Secret of Mana στο Switch, Square;

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων