Γιατί είναι το Shin Megami Tensei V αποκλειστικό στο Switch;

24 Οκτ
Γιατί είναι το Shin Megami Tensei V αποκλειστικό στο Switch;

Όπως ίσως παρατηρήσατε, η Atlus ανακοίνωσε πως το Shin Megami Tensei V θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Switch!

Γιατί όμως;

 

Τι συμβαίνει με το Shin Megami Tensei V;

Η Atlus είχε ανακοινώσει ένα νέο Shin Megami Tensei για το Switch από τον Ιανουάριο. Μετά από πολλούς μήνες σιωπής όμως, το νέο αυτό παιχνίδι ξανά βγήκε χθες στην επιφάνεια. Μαζί, φυσικά, με την επιβεβαίωση πως ο τίτλος είναι όντως το Shin Megami Tensei V.

Στο τελευταίο τεύχος του Famitsu, η Atlus εξηγεί πως αποφάσισε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στο Switch λόγω των διαφορετικών playstyles που προωθεί. Οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν την ιστορία σε HD στην τηλεόραση, ενώ θα μπορούν να παίξουν σε portable ή tabletop mode για το grind του levelling και την ένωση των δαιμόνων από την άνεση του κρεβατιού τους. Αυτό το τελευταίο ακούστηκε κάπως πρόστυχο.

Το Famitsu επίσης επιβεβαιώνει πως την ομάδα ανάπτυξης διευθύνει ο Kazuyuki Yamai. Ο εν λόγω κύριος ήταν επίσης ο διευθυντής του Shin Megami Tensei IV. Το Famitsu επίσης σημειώνει πως η ιδέα του παιχνιδιού είναι να αναλογιστούμε τα χαρακτηριστικά των καιρών.

Source, Via

 

Γιατί είναι το Shin Megami Tensei V αποκλειστικό στο Switch;

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων