Η μεγάλη επιστροφή μετά από μια μακρά απουσία

18 Ιούν

Πέρασε καιρός, έτσι δεν είναι;

Μετά από μια μεγάλη νεκρή περίοδο για τη σελίδα μας, ήρθε ξανά η στιγμή να επανέλθουμε δυναμικά!

Και στο μεσοδιάστημα αυτό συνέβησαν πολλά και σημαντικά. Το Wii U μας τελείωσε οριστικά και από τις στάχτες του, το Nintendo Switch κυκλοφόρησε και κατέκτησε την πρώτη θέση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υπεροχή της αγοράς απένταντι στη «λογική» των gaming media και των forum.

Μαζί με το Switch, κυκλοφόρησε το καλύτερο και πιο αναμενόμενο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων, το Breath of the Wild. Ένα παιχνίδι τόσο καλό, που όχι μόνο έκανε το Switch να πουλάει σα ζεστό ψωμάκι, αλλά ανέβασε και τις πωλήσεις του Wii U!

Τώρα, μετά το τέλος τη Ε3 και το πέρας υποχρεώσεων προς τη μαμά πατρίδα, είμαστε προετοιμασμένοι να αρχίσουμε για άλλη μια φορά. Για άλλη μια φορά θα σας φέρνουμε όχι μόνο τα τελευταία νέα, βίντεο και οτιδήποτε καινούριο υπάρχει στον κόσμο της Nintendo, αλλά και να σας παρέχουμε άρθρα που βλέπουν τα πράγματα υπό διαφορετικό πρίσμα σε σχέση με όσα θα δείτε στα «κλασικά» μέσα ενημέρωσης του gaming.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν, καλώς ήρθατε στο καλύτερο ενημερωτικό ιστότοπο της Nintendo στα Ελληνικά!

Η μεγάλη επιστροφή μετά από μια μακρά απουσία

| Editorial | 2 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων