Η Square Enix ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει μια offline έκδοση του Dragon Quest X στη δύση

12 Οκτ
Η Square Enix ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει μια offline έκδοση του Dragon Quest X στη δύση

Φαίνεται πως η Square Enix το έχει πάρει ζεστά το ζήτημα του Dragon Quest X. Σε ένα δεκάωρο stream στην Ιαπωνική τηλεόραση οι παραγωγοί του παιχνιδιού είπαν τα εξής:

Το Dragon Quest X μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς να είναι online

Όσοι γνωρίζουμε το παιχνίδι όταν ανακοινώθηκε σαν αποκλειστικότητα τότε στο Nintendo Wii, η Square Enix είχε αποφασίσει να το κάνει MMORPG. Μετά από πολλές επανακυκλοφορίες και μεταφορές σε κονσόλες της Nintendo και μη, το παιχνίδι ήρθε πάλι στο προσκήνιο.

Σε μια δεκάωρη εκπομπή στην Ιαπωνική τηλεόραση ο Yosuke Saito ανέφερε τα παρακάτω:

“Μιλάμε εσωτερικά για μία offline έκδοση πότε, πότε, δεν νομίζω πως είναι αδύνατο. Θα ήταν πάρα πολύ καλό αν μπορούσαμε να το δώσουμε στους πελάτες.”

Ο Yuu Miyake συμπλήρωσε μετά από το παραπάνω σχόλιο πως οι εκδόσεις των Dragon Quest του 3DS δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές. Αλλά θα ενδιαφέρονταν και ο ίδιος για μία έκδοση του Dragon Quest X χωρίς να είναι online για την δύση. Χαρακτηριστικά είπε:

 “Το Dragon Quest X δεν κυκλοφόρησε στο εξωτερικό. Τα 3DS παιχνίδια δεν ήταν τόσο δημοφιλή έξω, και μερικοί απλά μεταφέρθηκαν από το Dragon Quest VIII κατευθείαν στο Dragon Quest XI.

Το Dragon Quest X έχει πλούσιες σε περιεχόμενο ιστορίες, και θέλω να κάνω κάτι ώστε να το μοιραστώ με τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και κόσμο από το εξωτερικό.”

Ας ελπίζουμε να δούμε με κάποια μορφή το παιχνίδι στην δύση. Το περιμένουμε από το 2012 όπου και είχε κυκλοφορήσει στο Wii.

Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια. Θα αγοράζατε κάποια offline έκδοση του Dragon Quest X στο Switch;

Η Square Enix ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει μια offline έκδοση του Dragon Quest X στη δύση

| 3DS, New 3DS/2DS, Wii, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων