Το Icey έρχεται στο Switch

16 Οκτ
Το Icey έρχεται στο Switch

Άλλο ένα παιχνίδι ακολουθεί το δρόμο για το Switch! Ο λόγος για το 2D side-scrolling action game με τίτλο Icey!

Όσα θέλετε να μάθετε, θα τα βρείτε παρακάτω!

Η  είδηση για την κυκλοφορία του παιχνιδιού έγινε από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter.

Αρχικά, το Icey είχε κυκλοφορήσει πέρσι και η αποδοχή του ήταν πολύ θετική.

 

Τι ακριβώς είναι το ICEY; Με λίγα λόγια!

Στο παιχνίδι ακολουθείτε την πανταχού παρούσα φωνή ενός αφηγητή και βλέπετε μέσα από τα μάτια της ICEY για να μάθετε την αλήθεια για τον κόσμο της. Στην πραγματικότητα, το ICEY είναι ένα meta-game. Ο αφηγητής θα σας ωθεί συνεχώς προς κάποια κατεύθυνση, αλλά η δική σας θέση είναι να αναρωτηθείτε: «Γιατί; Γιατί ακολουθώ τις οδηγίες του;» Αντισταθείτε και ανακαλύψτε μόνοι σας τι ακριβώς συμβαίνει!

Γίνετε εσείς η ICEY και σπάστε τα δεσμά της ταυτότητάς σας. Είστε η ICEY κι αυτή είναι εσείς… αν το θελήσετε. Αν βέβαια το προτιμάτε, μπορείτε διατηρήσετε τη δική σας ταυτότητα.

Τώρα είναι η ώρα να ανακαλύψετε την αλήθεια!

Το παιχνίδι διαθέτει γρήγορη μάχη. Για να επιβιώσετε θα πρέπει να μάθετε να επιτίθεστε, να αποφεύγετε τους εχθρούς και να αντεπιτίθεστε. Ο χειρισμός είναι απλός και μπορείτε να εξαπολύσετε απίστευτα combos, ακόμη κι αν είστε αρχάριος. Δημιουργήστε το δικό σας τρόπο μάχης, ανάλογα με το στιλ σας!

Θα μπορέσετε να αντισταθείτε στις ασταμάτητες επιθέσεις από τα τρομακτικά cyborg bosses; Ο κάθε αρχηγός εξαπολύει θύελλες από διαφορετικές επιθέσεις. Εσείς θα πρέπει να ανακαλύψετε τα αδύνατα σημεία τους και να τους κομματιάσετε!

Αν σας φάνηκε ενδιαφέρον, δείτε το σε δράση παρακάτω!

 

 

Πηγή

Το Icey έρχεται στο Switch

| eShop, indies, Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων