Η Inti Creates μιλά για το Gal Gun 2 στο Switch

12 Φεβ
Η Inti Creates μιλά για το Gal Gun 2 στο Switch

Το Gal Gun 2 είναι το τελευταίο παιχνίδι που μας ετοιμάζει η Inti Creates, με το Bloodstained να έρχεται αργότερα.

Πάμε να δούμε τι έχει να μας πει η εταιρεία για το ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι!

 

 

Gal Gun 2 και Switch

Σε μια πρόσφατα μεταφρασμένη συνέντευξή του με τον ιστότοπο Dengeki, η Inti Creates μίλησε περισσότερο σχετικά με τη μεταφορά του παιχνιδιού στο Switch. O επικεφαλής σχεδιασμού, Masanori Ito είπε τα εξής:

Βασική πλατφόρμα θα έλεγα πως είναι το PS4. Παρόλο όμως που το Switch διαθέτει και handheld mode και διαφορετικές προδιαγραφές από το PS4, το περιεχόμενο θα είναι το ίδιο. Πιστεύω επίσης πως η ποιότητα των γραφικών θα είναι παρόμοια. Σίγουρα, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη.

Ο Ito είπε κάτι επίσης ενδιαφέρον. Το Gal Gun 2 δεν ήταν στα σκαριά εξαρχής για το Switch, αλλά:

Αποφασίσαμε να κάνουμε τη Switch version στα μέσα της ανάπτυξης. Σκέφτηκα: «Αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά», αλλά το Switch είναι φορητό. Είναι ό,τι πρέπει για παίκτες που θέλουν να παίζουν στα ταξίδια τους, ή και έξω. Το shoot ’em up στυλ του παιχνιδιού είναι ταιριαστό για φορητό παιχνίδι.

Τέλος, ο Ito σχολίασε τη χρήση της Unreal Engine 4 για την ανάπτυξη του Gal Gun 2 και τις διαφορές με το προηγούμενο παιχνίδι:

Γενικά ήταν πιο εύκολο στην ανάπτυξη. Τα εφέ είναι πιο εύκολο να ενσωματωθούν, οπότε η αποδοτικότητα βελτιώθηκε, τέτοιες ήταν οι αλλαγές. Επίσης, η ομάδα μου είπε: «Πες τους οτι τα φουστάνια τώρα ανεμίζουν πολύ όμορφα». Οπότε σας το λέω.

 

Παρόλες τις δυσκολίες, λοιπόν, το παιχνίδι φαίνεται πως αναπτύσσεται με περισσό πάθος! Εσείς τι πιστεύετε;

Η Inti Creates μιλά για το Gal Gun 2 στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων