Και στα μέρη μας η Limited Edition του Atelier Lydie & Suelle

21 Νοέ
Και στα μέρη μας η Limited Edition του Atelier Lydie & Suelle

Πριν λίγες ημέρες η NIS America είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία της Limited Edition για το Atelier Lydie & Suelle. στις Η.Π.Α.

Tι γίνεται με την Ευρώπη;

Τώρα, η NIS, σε συνεργασία με την Koei Tecmo ανακοίνωσαν πως η Limited Edition είναι διαθέσιμη και για την Ευρώπη!

 

 

Όλες οι λεπτομέρειες για το Atelier Lydie & Suelle: Limited Edition!

Πλέον, μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία την Ειδική Έκδοση του επερχόμενου kawaii-as-fuck RPG παιχνιδιού για το Switch. Πού; Μα, φυσικά στο Ευρωπαϊκό Διαδικτυακό Κατάστημα της NIS America, εδώ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα περιεχόμενα  της Limited Edition είναι πανομοιότυπα με την αμερικάνικη έκδοση. Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και παραπάνω, η ειδική έκδοση περιέχει το παιχνίδι το ίδιο (προφανώς), ένα art book με σκληρό εξώφυλλο, ένα CD με το πλήρες soundtrack (να τα βλέπει η Nintendo αυτά), ένα υφασμάτινο poster και ένα collector’s box. Πέρα από αυτά όμως, θα υπάρχει δώρο κι ένα “μυστηριώδες αντικείμενο”!

Έτσι λοιπόν, θα έχετε ένα σωρό καλούδια για το τέλος της σειράς Mysterious. Το παιχνίδι τυγχάνει να είναι και η 20η επέτειος της σειράς Atelier και, όπως σας έχουμε ξαναπεί, έχει δύο πρωταγωνίστριες. Την συμμαζεμένη, αλλά προστατευτική Lydie Marlen και την εκκεντρική και χαλαρή Suelle Marlen. Οι δίδυμες αδελφές εργάζονταν μαζί με τον πατέρα τους στο ατελιέ της οικογένειας, αλλά λόγω της απειρίας τους με την τέχνη της αλχημείας, η δουλειά δεν πήγαινε καλά.

Το μέλλον τους, αλλά και η αποκάλυψη του μυστηρίου πίσω από τους μαγικούς πίνακες ζωγραφικής του ατελιέ θα είναι στα χέρια σας!

 

Πηγή

Και στα μέρη μας η Limited Edition του Atelier Lydie & Suelle

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων