Καινούργιο περιεχόμενο για το Dragon Ball Xenoverse 2

24 Οκτ
Καινούργιο περιεχόμενο για το Dragon Ball Xenoverse 2

Το περιοδικό V Jump αποκάλυψε πως έρχεται καινούργιο περιεχόμενο για το Dragon Ball Xenoverse 2. Δείτε παρακάτω τι αποκάλυψε η Bandai Namco στο περιοδικό.

Dragon Ball Xenoverse 2 επιπλέον υλικό

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Bandai Namco στο περιοδικό V Jump θα έχουμε αναλυτικά τα παρακάτω:

Ο Tapion και ο Android 13 θα ριχτούν στην μάχη του Xenoverse 2 σε επιπλέον περιεχόμενο του παιχνιδιού κατά πληρωμή. Ο Tapion επιτίθεται γρήγορα και αποφασιστικά με το σπαθί του όπως επίσης προσφέρει προστασία στους συμμάχους του χρησιμοποιώντας το φλάουτο των γενναίων. Ο Android 13 έχει πολύ δυνατά υπέρ όπλα όπως την δυνατότητα να αναλύσει τα στοιχεία των αντιπάλων του και να επιτεθεί από απόσταση. Οι οπαδοί θα μείνουν ενθουσιασμένοι όταν ανακαλύψουν πως υπάρχουν καινούργιες ενδυμασίες για τους ήδη υπάρχων χαρακτήρες. Θα μπορούν να ντύσουν τους χαρακτήρες τους όπως ο Toppo και την Ribrianne από το “Universe Survival Saga”.

Ένα ολοκαίνουργιο στοιχείο θα συμπεριληφθεί στο παιχνίδι πάνω στην Conton City με την επόμενη δωρεάν αναβάθμιση αυτό το Φθινόπωρο. Το Hero Colosseum θα προσφέρει καινούργια ιστορία και ένα καινούργιο στυλ παιχνιδιού που μοιάζει με επιτραπέζιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Σας παραθέτουμε καινούργιες φωτογραφίες με τους χαρακτήρες από την ανακοίνωση της Bandai Namco.

Καινούργιο περιεχόμενο για το Dragon Ball Xenoverse 2

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων