Κι άλλα νέα για το SNES Classic Mini

23 Αυγ
Κι άλλα νέα για το SNES Classic Mini

Η μικροκονσόλα του SNES, ένα από τα πιο αγαπημένα συστήματα της Nintendo, πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Παρακάτω σας έχουμε όλα τα τελευταία νέα!

 

Όλα τα βίντεο για το SNES Classic:

Ξεκινάμε με κάτι τετριμμένο. Ας δούμε πώς είναι το μικρό SNES μέσα στο κουτί του:

 

 

Και συνεχίζουμε με μια επίδειξη του κεντρικού μενού της κονσόλας:

 

 

Και τελειώνουμε τα βίντεο με μια σύγκριση του SNES Classic με τη Virtual Console του Wii U:

 

 

Starfox 2 με αυθεντική 90s μετάφραση στο SNES Classic

Εδώ που τα λέμε, το Star Fox 2 είναι μια μνημειώδης κυκλοφορία. Πήρε δεκαετίες για να δει το φως της ημέρας για πρώτη φορά στο Super NES Classic Edition.

Σε μια συνέτευξη με το USgamer, η Nintendo επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα είναι το αυθεντικό master του Star Fox 2. Ο Dylan Cuthbert της Q-Games, επικεφαλής τότε του παιχνιδιού, είπε το εξής:

Το StarFox 2 ήταν πλήρως μεταφρασμένο απ’ όσο γνωρίζω και πέρασε όλη τη διαδικασία QA. Ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις που παρόλο που το παιχνίδι δε θα κυκλοφορούσε, η Nintendo αποφάσισε να περάσει μερικούς μήνες τελειώνοντάς το κανονικά. Υποθέτω πως επειδή ακυρώθηκε τόσο κοντά στο τέλος του και μετά από όλες τις ανακοινώσεις, ήθελαν κάτι να έχουν μετά από τόσο κόπο. Τελικά ήταν πολύ προνοητικοί πιστεύω. Είμαι σίγουρος πως [το SNES Classic] θα ξεπληρώσει όλο το κόστος ανάπτυξης του παιχνιδιού και με το παραπάνω!

Όσο για τη μετάφραση στα Αγγλικά, το παιχνίδι ακυρώθηκε τόσο κοντά στο τέλος και είχαμε λάβει όλα τα Αγγλικά του. Έτσι γνωρίζω τουλάχιστον, αν και μπορεί να υπήρξαν μετατροπές και προσθήκες κατά τη διάρκεια του QA ως είθισται. Θα είχε μεταφραστεί εσωτερικά στη NoA, οπότε θα έγινε πολύ γρήγορα.

 

Κι άλλα νέα για το SNES Classic Mini

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων