Κυκλοφόρησε ήδη το Valkyria Chronicles 4 στο Switch

26 Σεπ
Κυκλοφόρησε ήδη το Valkyria Chronicles 4 στο Switch

Το Valkyria Chronicles 4 έφτασε ήδη στο Switch. Η SEGA το γιορτάζει με ένα καινούργιο βίντεο. Δείτε αναλυτικά παρακάτω λεπτομέρειες για τον τίτλο.

Valkyria Chronicles 4 για το Switch

Η SEGA αποφάσισε να κυκλοφορήσει το real time strategy RPG και στην δύση μετά από αρκετούς μήνες αναμονής. Το παιχνίδι τα πήγε περίφημα σε βαθμολογίες. Αποφάσισε λοιπόν η εκδότρια εταιρία να βγάλει ένα βίντεο που βλογάει τα γένια της για την καλή πορεία του τίτλου.

Επίσης πρόκειται για την παρθενική εμφάνιση της σειράς σε κονσόλες της Nintendo. Το πρώτο Valkyria Chronicles, όπου ετοιμάζεται και αυτό με την σειρά του να έρθει στο Switch, είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 3 το 2008. Ακριβώς πριν δέκα ολόκληρα χρόνια.

Πλέον η SEGA αποφάσισε να δώσει νέα πνοή στην σειρά, ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη επανακυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού της σειράς στο STEAM, πουλώντας μισό εκατομμύριο! Αν και η πορεία του παιχνιδιού ήταν εμπορικά απογοητευτική στα μάτια της SEGA όταν πρώτο κυκλοφόρησε στο PlayStation 3, αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, όπου επέδωσε καρπούς.

Μας έφερε λοιπόν στο σήμερα όπου δημιουργήθηκε το δεύτερο παιχνίδι σε κονσόλα για την σειρά. Οι συνέχειες 2 και 3 κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στο PSP όπου στην δύση ήρθε μόνο το δεύτερο παιχνίδι ενώ το τρίτο παρέμεινε αποκλειστικό στην Ιαπωνία.

Ευτυχώς για την σειρά έγινε επιτέλους multiplatform και μπορεί ο καθένας να απολαύσει το παιχνίδι σε όποια κονσόλα διαθέτει.

Ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να γράψουμε την άποψή μας για το τίτλο με ένα review. Για την ώρα απολαύστε το βίντεο που κυκλοφόρησε η SEGA για την πολύ καλή αποδοχή του παιχνιδιού.

Κυκλοφόρησε ήδη το Valkyria Chronicles 4 στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων