Νέα για τα ευρωπαϊκά Pokemon GO Safari Zone event

06 Σεπ
Νέα για τα ευρωπαϊκά Pokemon GO Safari Zone event

Εμφανίστηκε ένα νέο new blog post στον ιστότοπο του Pokemon GO. Ίσως γνωρίζετε πως η Niantic καθυστέρησε τα Safari Zone events για την Ευρώπη, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για τις 16 Σεπτεμβρίου.

 

Τισυμβαίνει λοιπόν με τα Safari Zone events τουPokemon GO;

 

 

Παρακάτω, σας έχουμε τη μετάφραση του blog:

Το πρώτο κύμα των Pokémon GO Safari Zone events στην Ευρώπη φτάνει! Στις 16 Σεπτεμβρίου, οι επίσημες δραστηριότητες των Pokémon GO Safari Zone θα λάβουν χώρα στα Unibail-Rodamco Shopping Centres, τα οποία βρίσκονται στο CentrO του Oberhausen στη Γερμανία, τα Les Quatre Temps στο Παρίσι και τα La Maquinista στη Βαρκελώνη.

Σε κάθε Pokémon GO Safari Zone event, οι Trainers θα λάβουν ένα in-game medal και ειδικά 2 km Eggs από τα διάφορα PokéStops των εμπορικών κέντρων. Τα Lures θα ενεργοποιούνται όλη τη μέρα σε κάθε PokéStop του event. Έτσι, οι Trainers θα μπορούν να πιάσουν Pokémon μαζί, μεταξύ άλλων τα: Kangaskhan, Chansey, Larvitar και πολλά άλλα. Οι Trainers μπορεί να εντοπίσουν και μερικά Shiny Pikachu, Shiny Magikarp και διάφορες μορφές των Unown! Για να βελτιστοποιηθεί η εμπειρία όλων των Trainers, τα Gym και Raid Battles δε θα είναι διαθέσιμα στα εμπορικά κέντρα εκείνη την περίοδο.

Tα Pokémon GO Safari Zone events θα δίνουν στους Trainers την ευκαιρία να γνωριστούν και να τα πούν στα team lounges. Οι παρευρισκόμενοι θα παραλάβουν Trainer kits ως αμοιβή για τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες. Σε καθένα από τα εμπορικά κέντρα, θα υπάρχουν ειδικές προσφορές για τους Pokémon GO Trainers σε επιλεγμένα καταστήματα.

Οι Trainers σύντομα θα μπορούν να κάνουν κράτηση για δωρεάν, μη ανταλλάξιμα εισιτήρια για όλα τα Pokémon GO Safari Zone events που θα λάβουν χώρα στις 16 Σεπτεβρίου. Για να λάβετε το QR Code, που απαιτείται για να λάβετε μέρος στο event, αυτός που θα κάνει την κράτηση θα πρέπει να είναι άνω των 13 ετών και να είναι παρών με στοιχεία ταυτότητας.

Επιπλέον, οι Trainers που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν εισιτήρια θα μπορέσουν να ανακαλύψουν και να πιάσουν μερικά από τα Pokémon που θα εμφανιστούν στα Pokémon GO Safari Zones events στις πόλεις που αναφέραμε παραπάνω. Ελπίζουμε να έχουν όλοι την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτές τις καταπληκτικές πόλεις, ψάχνοντας για Pokémon!

Επισκεφθείτε τη Facebook page των παραπάνω εμπορικών κέντρων για πληροφορίες σχετικά με την κράτηση εισιτηρίων.

Χαιρόμαστε επίσης να ανακοινώσουμε ημερομηνίες για τα Pokémon GO Safari Zone events σε Δανία, Τσεχία, Σουηδία και Ελβετία:

  • 7 Οκτωβρίου, 2017
    Fisketorvet— Κοπεγχάγη, Δανία
    Centrum Černý Most— Πράγα, Τσεχία
  • 14 Οκτωβρίου, 2017
    Mall of Scandinavia— Στοκχόλμη, Σουηδία
    Stadshart Amstelveen—Amstelveen, Ελβετία

Θα αποκαλύψουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια αυτών των events σύντομα.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να πιάσουμε Pokémon με όλους τους Trainers που θα εμφανιστούν!

Πηγή

 

Νέα για τα ευρωπαϊκά Pokemon GO Safari Zone event

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων