Νέες ανακοινώσεις για παιχνίδια στο Switch!

12 Φεβ
Νέες ανακοινώσεις για παιχνίδια στο Switch!

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά και μαζί της μια πληθώρα από νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

Πάμε να δούμε τι νέο υπάρχει:

Ας ξεκινήσουμε με τα κακά νέα:

 

 

A Hat in Time για το Switch;

Μετά την προσοχή που έχει δεχθεί το Switch από πολλά στούντιο, μεγάλα και μικρά, δεν ήταν λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να δουν και το A Hat in Time να κάνει την εμφάνισή του. Μέχρι προσφάτως, δεν υπήρχε κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση για τον ερχομό του παιχνιδιού στη νέα κονσόλα της Nintendo. Toν περασμένο Σεπτέμβριο μάλιστα, η ομάδα ανάπτυξης του Hat in Time, Gears for Breakfast, απέκτησε Switch development kits.

Δυστυχώς, παρόλη την αναμονή, η ομάδα έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.

Απαντώντας σε ένα θαυμαστή του παιχνιδιού σχετικά με μια πιθανή μεταφορά, η Gears for Breakfast απάντησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter:

Γιατί δυστυχώς;

Γιατί το A Hat in Time είναι το καλύτερο 3D platform παιχνίδι των τελευταίων χρόνων. Ο γραφών, μάλιστα, έχει κάνει και review για το παιχνίδι (στα αγγλικά).

 

 

 

Hearthstone και Switch version;

Στο παρελθόν, η Blizzard άφηνε ανοιχό το ενδεχόμενο να δούμε το Hearthstone και στο μικρό θαύμα της Nintendo. Δυστυχώς όμως, η Blizzard τώρα ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι δεν είναι «στα χαρτιά» για το Switch.

O Dean Ayala, ένας εκ των σχεδιαστών του παιχνιδιού, συζητώντας με τον ιστότοπο PowerUp, είπε το εξής:

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια να φέρουμε το το Hearthstone στο Nintendo Switch.

Αν, λοιπόν, ονειρευόσασταν να παίξετε το Hearthstone στην αγαπημένη σας κονσόλα, δυστυχώς θα πρέπει να ξυπνήσετε.

 

 

Η Koei Tecmo δηλώνει ετοιμη να φέρει κι άλλους τίτλους στο Switch

H Koei Tecmo ήδη έχει φέρει αρκετά παιχνίδια στο Switch. Ένα από αυτά μάλιστα θα αποκτήσει review από εμάς πολύ σύντομα. Φαίνεται λοιπόν πως η στήριξη της εταιρείας θα συνεχίσει και στο μέλλον.

Μιλώντας με το GameSpot, ο πρόεδρος της εταιρείας, Hisashi Koinuma είπε τα εξής:

Πιστεύω πως το Switch έτυχε καλής αποδοχής και έγινε δημοφιλές γιατί ταιριάζει πολύ με το σύγχρονο τρόπο ζωής. Όχι μόνο στην Ιαπωνία, αλλά και στις Η.Π.Α. και στις χώρες της Ευρώπης. Οπότε είμαστε πανέτοιμοι να φέρουμε τίτλους στην πλατφόρμα, είτε δικά μας IP, είτε άλλης εταιρείας. Νιώθω πως έχουμε εργαστεί πολύ ταχύτερα από άλλους εκδότες για να φέρουμε τίτλους στην κονσόλα. Αν υπάρχει ανάγκη ή επιθυμία να εμφανιστεί ένα παιχνίδι στην κονσόλα, τότε οπωσδήποτε θα το δουλέψουμε.

 

 

Νέα παιχνίδια από την tinyBuild για το Switch

Το Σάββατο, η tinyBuild έκανε μια ζωντανή μετάδοση με τίτλο #HelloSwitch. Κατά τη διάρκειά της, ανακοινώθηκαν ουκ ολίγα νέα παιχνίδια από το στούντιο για την κονσόλα.

Έχουμε βίντεο για όλα τα παιχνίδια της ομάδας, παρακάτω!

 

 

 

 

 

 

Νέες ανακοινώσεις για παιχνίδια στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων