Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (03/04/2018)

03 Απρ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (03/04/2018)

Μετά από μερικές ημέρες απουσίας επιστρέφουμε για να σας φέρουμε τις τελευταίες ανακοινώσεις παιχνιδιών για την αγαπημένη σας κονσόλα!

Πάμε να τις δούμε:

Έρχεται το Warhammer 40,000: Deathwatch – Enhanced Edition

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να μας λέει το ozgameshop, ένα κατάστημα στην Αγγλία.

Το Warhammer 40.000 Deathwatch είναι ένα turn-based strategy game που λαμβάνει χώρα στα γαλαξιακά σύνορα της Αυτοκρατορίας του Ανθρώπου. Εκεί, οι ατρόμητοι Space Marines θα αντιμετωπίσουν τα αδηφάγα Tyranids σε μια σειρά από μάχες τακτικής. Από πόλεις κατεστραμένες από τον πόλεμο, μέχρι τα βιο-σκάφη των Tyranids, θα δείτε τη φονική ομάδα σας να μεγαλώνει σε δύναμη και ικανότητες όσο έρχεται αντιμέτωπη με ολοένα και μεγαλύτερους κινδύνους.

Το παιχνίδι έκανε αρχικά την εμφάνισή του στα κινητά, ωστόσο η νέα Enhanced Edition υπόσχεται πως θα είναι «ανανεωμένη και βελτιωμένη» με γραφικά από την Unreal Engine και «ανασχεδιασμένο interface και προσαρμοσμένο χειρισμό». Υπόσχεται επίσης ολοκαίνουριους Space Marines από τα τάγματα των Dark Angels, Imperial Fists και Black Templars.

 

 

 

Τέλη Μαΐου έρχεται το Yesterday’s Origins

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψαν οι Microids και Pendulo Studios (δημιουργοί της σειράς Runaway, για όσους τη θυμάστε) με το επίσημο βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Το παιχνίδι μάλιστα θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή αλλά και λιανική έκδοση!

Στο Yesterday Origins θα καθοδηγήσει τους αθάνατους ήρωές μας σε ένα ταξίδι όχι στον κόσμο, αλλά σε όλη την ιστορία! Το 1481, μέσα στη νύχτα, ο νεαρός John Yesterday εξευτελίζεται δημόσια. Η Ιερά Εξέταση της Ισπανίας τον καταδικάζει λόγω υποψίας αιρετικής μαγείας. Όντως, ο νεαρός πρωταγωνιστής σύντομα μεταμορφώνεται σε αθάνατο.

Κάτι όμως δεν πήγε καλά, γιατί μετά από κάθε ξύπνημα από τον τάφο ο John ξεχνά εντελώς ποιός είναι. Στο παρόν, ο φίλος μας με την αθάνατη κοπέλα του, Pauline, ψάχνουν για ένα τεχνούργημα που θα του επιτρέψει να ξαναφτιάξει το μαγικό φίλτρο που τον μεταμόρφωσε.

 

 

Αποκαλύφθηκε το νέο παιχνίδι της 13AM Games με τίτλο Double Cross!

Αν σας άρεσε το Runbow, τότε ίσως σας ενδιαφέρει και το Double Cross! Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο της Zahra. Η δεσπωσύνη είναι πράκτορας της RIFT — Regulators of Interdimensional Frontiers and Technology. Δουλειά τους είναι να διατηρούν την ειρήνη και την τάξη σε όλες τις διαστάσεις του σύμπαντος. Μια επίθεση όμως στα αρχηγεία της οργάνωσης θα σας ρίξει στα βαθιά και θα πρέπει να χρησιμποιήσετε όλες σας τις ικανότητες για να επιβιώσετε στο ταξίδι σας ανάμεσα στις διαστάσεις. Θα καταφέρετε να βρείτε ποιός επιτέθηκε στη RIFT και να σώσετε όλα τα σύμπαντα;

 

 

 

Τον Ιουνιο αναμένεται η κυκλοφορία του The Lost Child

Αυτό επιβεβαίωσε πριν λίγες ημέρες η NIS America! Το Lost Child αναμένεται στις 22 Ιουνίου, τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ.

Στο Lost Child, ο Hayato Ibuki, δημοσιογράφος ενός περιοδικού περί μυστικισμού, ερευνούσε κάτι περίεργες αυτοκτονίες στο σταθμό της Shinjuku. Όσο ήταν εκεί, μια σκιά έσπρωξε το παλικάρι στις γραμμές του τρένου. Την τελευταία στιγμή, ένα πανέμορφο κορίτσι με το όνομα Balucia τον έσωσε και του ανέθεσε μια σημαντική αποστολή.

Κι έτσι ξεκινά η νέα ζωή του Hayato. Οπλισμένος με το δαιμονικό όπλο Gangour, μπορεί να πιάσει και να χρησιμοποιήσει άλλους δαίμονες για το δικό του όφελος. Με το όπλο στο χέρι και τον άγγελο ονόματι Lua στο πλευρό του, ο Hayato θα ψάξει σε όλη την Ιαπωνία για να βρει τη μυστηριώδη γυναίκα. Στο μεταξύ, θα ανακατευτεί με τις φιλοδοξίες σκοτεινών ηγετών και τις προσδοκίες των αγγέλων…

 

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (03/04/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων