Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (09/05/2018)

09 Μαΐ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (09/05/2018)

Η εβδομάδα προχωρά και μαζί της έρχονται όλο και περισσότερες ανακοινώσεις για νέα παιχνίδια στο Switch!

Τι νέο υπάρχει; Μπορείτε να μάθετε αν κάνετε κλικ παρακάτω:

 

Στα τέλη Μαΐου το Milanoir

Εμπνευσμένο από κλασικές ταινίες, όπως τα Caliber 9 και Almost Human, το Milanoir είναι μια ιστορία απληστίας, προδοσίας και εκδίκησης. Η ιστορία ζωντανεύει με στιλάτα pixel art γραφικά κι ένα funky ‘70s soundtrack. Τρυπώστε, σταγγαλίστε και πυροβολήστε όποιον σταθεί στο δρόμο σας μέσα στο υπόκοσμο του Μιλάνου, όσο προσπαθείτε να βρείτε αυτόν που σας ενοχοποίησε.

Οι Good Shepherd Entertainment και Italo Games ανακοίνωσαν πως το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του στις 31 Μαΐου στο eShop.

 

 

Τέλη Μαΐου και για το Baobabs Mausoleum

Η πολή Flamingo’s Creek εμφανίζεται κάθε 25 χρόνια στον Albatross Road, μια γειτονιά που εμφανίζεται μόνο στους εφιάλτες.

Ακολουθήστε τον πράκτορα του FBI Watracio Walpurgis στις περιπέτειές καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από το αλλόκοτο χωριό. Το Baobab’s Mausoleum είναι ένα retro point & click adventure με μορφή JRPG και φαίνεται αρκετά… ασυνήθιστο. Σκεφτείτε μόνο πως ο πρωταγωνιστής είναι μια μελιτζάνα-βρικόλακας!

Το παιχνίδι αναμένεται στις 29 Μαΐου. Ρίξτε του μια ματιά παρακάτω:

 

Πηγή

 

 

Ανακοινώθηκε το Of Carrots And Blood και για το Switch

To Of Carrots And Blood είναι ένα twin-stick survival arena shooter που έχει να κάνει κουνελάκια που κάνουνε φιλάκια, πεινασμένους μεταλλαγμένους και πολύ αίμα.

Παίζοντας, θα κάνετε βουτιά σε ένα μίγμα old school arcade δράση, το χάος του bullet hell, retro pixel art κι ένα ρομαντικό ζευγάρι. Σκοπός σας να επιβιώσετε από τα ατελείωτα κύματα μεταλλαγμένων και να υπερασπιστείτε ένα γιγάντιο καρότο και να φιλιέστε με το έτερόν σας ήμισυ. Για να χαλαρώσετε την ένταση, μπορείτε να κάνετε φιλάκια με τον/την σύντροφο σας με το POWER KISS MECHANIC!

 

Πηγή

 

Έρχεται το Midnight Sanctuary μέσα στο καλοκαίρι

 

Το Midnight Sanctuary είναι ένα 3D visual novel, με στοιχεία αποκρυφισμού και θρίλες. Η ιστορία του εκτυλλίσεται στο Daiusu Village, ένα απομονωμένο χωριό στην Ιαπωνία που ιδρύθηκε από διωκόμενους Χριστιανούς. Το Shogunate πλέον έχει λήξει και τη θέση του έχει πάρει η Κυβέρνηση Meiji. Έτσι, οι χωρικοί έχτισαν ένα ναό με την ελπίδα να φέρουν ξανά τη ζωή στο χωριό. Η πρωταγωνίστριά μας, η Hamomoru Tachibana, κάνει μια επίσκεψη με σκοπό να καταγράψει την τοπική ιστορία και λαογραφία.

Μια μέρα όμως, εμφανίζεται ένας «Άγιος» των θρύλων του χωριού και όλα αλλάζουν. Οι χωρικοί τον λατρεύουν κι η Hamomoru δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Είναι αληθινά τα θαύματα που βλέπει; Τι γίνεται με κάποιους που ισχυρίζονται πως γύρισαν από τους νεκρούς;

Πρόκειται για τον τελευταίο τίτλο της Cavyhouse, ομάδα ανάπτυξης των This Starry Midnight We Make και Forget Me Not: My Organic Garden. Τη μετάφραση διαχειρίζεται η Carpe Fulgur, η οποία έχει αναλάβει και τα δύο TSMWM αλλά και τα Recettear.

Το παιχνίδι αναμένεται για το Switch, αλλά και άλλες πλατφόρμες, μέσα στο Καλοκαίρι

 

Πηγή

 

 

To BATTLLOON έρχεται στο Switch το 2019

Το BATTLLOON είναι ένα action game με έμφαση στο τετραπλό local multiplayer.

Τα προγνωστικά δείχνουν πως το BATTLLOON θα το δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

 

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (09/05/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων