Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (29/03/2018)

29 Μαρ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (29/03/2018)

Η εβδομάδα συνεχίζεται και μαζί της και οι νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για την αγαπημένη σας κονσόλα!

Πάμε να τις δούμε:

 

Η Rising Star Games φέρνει το Little Dragons Café στην Ευρώπη

Το Little Dragons Café, το νέο Switch game από το δημιουργό του Harvest Moon, Yasuhiro Wada, έρχεται στην Ευρώπη. Η Rising Star Games ανακοίνωσε σήμερα πως θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι μέσα στο Καλοκαίρι!

 

 

Πηγή

 

 

Regalia: Of Men and Monarchs – Royal Edition στις 12 Απριλίου

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε η Crunching Koalas. Το Regalia: Of Men and Monarchs είναι ένα tactical RPG όπου πρέπει να αναστηλώσετε το βασίλειό σας, να γνωριστείτε με πολύχρωμους χαρακτήρες, να κάνετε τα πιο περίεργα quests και να επαναφέρετε τα πιο αγαπημένα σας JRPG σε ένα πιο σύγχρονο, προσβάσιμο στυλ.

Ρίξτε του μια ματιά παρακάτω:

 

 

Στις 12 Απριλίου και το Burly Men at Sea

Ένα από τα Top-10 games of the year του περιοδικού TIME, το Burly Men at Sea είναι η ιστορία τριών βαρβάτων ψαράδων που παρεκκλίνουν από τα συνηθισμένα για να γνωρίσουν την περιπέτεια.

Στις αρχές του 20ού αιώνα στη Σκανδιναβία, η ιστορία δικλαδίζεται μέσα από μια σειρά περιπετειών με μυθολογικά πλάσματα. Ακούγεται ενδιαφέρον; Ρίξτε του μια ματιά παρακάτω:

 

 

Μέσα στην Άνοιξη έρχεται το Survive! Mr. Cube

Αυτό τουλάχιστον μας λέει το Famitsu.

To Survive! Mr. Cube είναι ένα quarterview Rogue-lite RPG. Τα γραφικά του αποτελούνται από boxel (Box & Pixel) ως αντίβαρο για την φρικιαστική ατμόσφαιρα. Η ιστορία ξεκινά όταν ο Mr. Cube πήρε ένα χάπι από ένα ξένο σε μια pub. Στη συνέχεια, ξύπνησε σε ένα άγνωστο κόσμο, όπου πρέπει να επιβιώσει ενάντια σε επικίνδυνα τέρατα

Δείτε το σε δράση παρακάτω:

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (29/03/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων