Νέες λεπτομέρειες για το Attack on Titan 2

11 Ιαν
Νέες λεπτομέρειες για το Attack on Titan 2

Σήμερα, η Koei Tecmo ενημέρωσε τον επίσημο ιστότοπο του Attack on Titan 2, δίνοντάς μας περισσότερες λεπτομέρειες για όσα αποκάλυψε το Famitsu πριν λίγες μέρες.

Όσα θέλετε να μάθετε είναι παρακάτω!

 

Τι νέο μάθαμε για το Attack on Titan 2

Πέρα από τους καραβανάδες που αποκαλύφθηκαν από το Famitsu, έχουμε πληροφορίες για τα νέα online modes, αλλά και τις επιλογές για την προσαρμογή του χαρακτήρα σας!

Team Battle 4v4 με το Annihilation Mode

 

Ένας νέος τύπος ανταγωνιστικού παιχνιδιού. Στο Annihilation Mode δύο ομάδες ανταγωνίζονται για το μεγαλύτερο σκορ μέσα στο χρονικό περιθώριο. Για να κερδίσετε θα πρέπει να νικήσετε τους καταστροφικούς τιτάνες. Σημαντικό ρόλο θα παίζει και η συνεργασία, για να μπορέσετε να εξουδετερώσετε τον εχθρό σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

 

Chain Bonus

Οι ομαδικές επιθέσεις θα δώσουν στην ομάδα ένα Chain Bonus, όπου κερδίζετε μεγαλύτερο σκορ αν τεμαχίζετε τον κάθε Τιτάνα πριν τον εξολοθρεύσετε. Τα μέλη της ομάδας ξεχωρίζουν από τη γαλάζια γραμμή που τα συνδέει.

 

 

Διπλάσιοι Πόντοι

 

Όσο ο αγώνας κλιμακώνεται, το ρίσκο ανεβαίνει στο τελευταίο λεπτό, καθώς όλοι οι πόντοι που θα κερδίσετε διπλασιάζονται!

 

 

Συνεννόηση μέσω Gestures και Messages

 

Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους άλλους παίκτες στα online lobby πριν τη μάχη. Γνωστές χειρονομίες, όπως η ‘dedicating your hearts’  είναι στη διάθεσή σας, μαζί με δημοφιλείς εκφράσεις από τα anime και manga.

 

 

Co-op με παίκτες από όλο τον κόσμο!

 

Φαίνεται πως το online δεν περιορίζεται μόνο στο ανταγωνιστικό κομμάτι. Θα μπορείτε να αναλάβετε αποστολές συνεργατικά, είτε στο Story, είτε ως Scout με φίλους ή τυχαίους παίκτες από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, θα μπορείτε να αναπτύξετε εξοπλισμό με λιγότερα υλικά από όσα θα χρειαζόσασταν αν παίζατε μόνοι.

 

 

Προσαρμογή Χαρακτήρα

Η σουίτα δημιουργία του χαρακτήρα σας θα προσφέρει μια πληθώρα επιλογών. Ανάμεσα στα άλλα, θα μπορείτε να ρυθμίσετε το σχήμα του σώματος, το κούρεμα, τα χαρακτηριστικά προσώπου, το ντύσιμο, αλλά και τη φωνή σας.

 

 

 

Νέες λεπτομέρειες για το Attack on Titan 2

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων