Νέες λεπτομέρειες και στιγμιότυπα από το Attack on Titan 2

22 Νοέ
Νέες λεπτομέρειες και στιγμιότυπα από το Attack on Titan 2

Η επίσημη ιστοσελίδα του Attack on Titan 2 ενημερώθηκε με νέες πληροφορίες και εικόνες για τη Switch version.

Θα τα δείτε όλα, παρακάτω!

 

Όλες οι πληροφορίες για το Attack on Titan 2!

Hange Zoe (Romi Park)

Section Commander του Scout Regiment. Η Hange είναι σύμβουλος του Εrwin χάρη στην υψηλή της ευφυία και τις εξαιρετικές μαχητικές της ικανότητες. Το υπερβολικό της ενδιαφέρον για τη σύλληψη και την έρευνα στους Τιτάνες οδηγεί σε διαφωνίες με τον Erwin. Παρόλο που είναι ταλαντούχα διοικητής, η μανία της με τους Τιτάνες την κάνει να ξεφεύγει, προκαλώντας πονοκέφαλο στο δεξί της χέρι, το Moblit.

 

Erwin Smith (Daisuke Ono)

Commander του Scout Regiment. Οι ισχυρές του ηγετικές ικανότητες δένουν τα ιδιότροπα μέλη του Τάγματος. Ωστόσο, είναι προετοιμασμένος να λάβει οποιαδήποτε σκληρή απόφαση για να φέρει την ανθρωπότητα στη νίκη. Με αυτό το στόχο κατά νου, σχεδίασε τους σχηματισμούς αναγνώρισης μεγάλης εμβέλειας. Στόχος, να βελτιωθούν οι πιθανότητες επιβίωσης των εκστρατειών ανακατάληψης του Τείχους Μαρία.

 

Hannes (Kenjiro Tsuda)

Στρατιώτης του Garrison Regiment με άσβεστη δίψα για αλκοόλ. Έσωσε κάποτε τους μικρούς Eren και Mikasa όταν έγινε η επίθεση του Κολοσσιαίου Τιτάνα στη Shiganshina. Ο φόβος του όμως τον πάγωσε και δεν κατάφερε να σώσει τη μητέρα του Eren. Μετά την επίθεση, έγινε τελικά λοχαγός του Μηχανικού στην περιοχή Trost.

 

Ian Dietrich (Yuuya Murakami)

Στρατιώτης του Garrison Regiment που υπηρετεί ως επικεφαλής της Elite Squad. Οι εξαιρετικές μαχητικές του ικανότητες και οι δυναοτηες για ορθές αποφάσεις κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Διοικητή Pyxis.

 

Rico Brzenska (Michiko Kaiden)

Στρατιώτης του Garrison Regiment και μέλος της Elite Squad μαζί με τους Ian και Mitabi. Λογικήμέχρι αηδίας, είναι ικανή για σκληρές αποφάσεις αν το απαιτεί η κατάσταση.

 

Mitabi Jarnach (Takanori Hoshino)

Στρατιώτης του Garrison Regiment και μέλος της Elite Squad μαζί με τους Ian και Rico. Αν και συνήθως είναι αθυρόστομος,η αίσθηση της ευθύνης του είναι απράμμιλη.

 

Omni-Directional Mobility Action

Η χρήση του omni-directional mobility gear σας επιτρέπει να πετάτει ελέυθερα στο πεδίο της μάχης. Η κίνηση με το ODM είναι απαραίτητη για να ρίξετε τους Τιτάνες. Για να τους σκοτώσετε, πρέπει να στοχεύσετε το αδύνατο σημείο τους: Το σβέρκο. Η αφαίρεση άκρων όπως χεριών ή ποδιών διευκολύνει την επίθεση στο σβέρκο.

 

Βάσεις

Θα συναντήσετε διάφορες βάσεις στο πεδίο της μάχης. Αυτές βοηθούν για να σας βοηθούν στη μάχη, αναγομώνοντας τις φιάλες σας, τις λεπίδες σας κ.ο.κ. Κάποιες μπορούν να ρίξουν στους Τιτάνες με κανόνια. Φροντίστε να τις μάθετε.

 

Buddy Action

Tα μέλη της ομάδας έχουν μια ποικιλία από buddy actions για να σας υποστηρίξουν στο πεδίο της μάχης. Όταν δείτε ένα εικονίδιο πάνω από το κεφάλι ενός συντρόφου σας, πατήστε το πλήκτρο για να ενργοποιήσετε τη buddy action. Φυσικά, θα πρέπει να περιμένετε για να τις ξαναχρησιμοποιήσετε.

 

Hook Drive

Πηδώντας πριν σας αγγίξει ένας Τιτάνας θα αποφύγετε την επίθεση. Μπορείτε να κάνετε μια πανίσχυρη χαριστική βολή αν χρησιμοποιήσετε το omni-directional mobility gear για να επιτεθείτε με επιτυχία μετά την αποφυγή.

 

Sneak Attacks

Κρατήστε το target button για μια τηλεσκοπική προοπτική που θα σας επιτρέψει να σημαδέψετε. Όταν έχετε στοχεύσει, πατήστε το πλήκτρο επίθεσης για να ορμήσετε στο θήραμά σας με τρομερή ταχύτητα. Όταν πλησιάσετε, επιτεθείτε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα καταστροφικό χτύπημα.

 

Detection

Οι Titans θα αρχίσουν να ανιχνεύουν την παρουσία σας αν παραμείνετε στο οπτικό τους πεδίο. Αν δείτε το μετρητή ανίχνευσης να γεμίζει, τότε θα εμφανιστεί η ζώνη κινδύνου.

 

Restraining

Το Restraining gun, όπως υπονοεί και το όνομά τους, θα σας βοηθά να πιάσετε Titans.

 

 

Νέα στιγμιότυπα για το Attack on Titan!

Σημειώστε πως οι παρακάτω εικόνες από το παιχνίδι προέρχονται από την PS4 version.

 

 

Νέες λεπτομέρειες και στιγμιότυπα από το Attack on Titan 2

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων