Νέες πληροφορίες για τα Mega Man Legacy Collection 1+2

20 Φεβ
Νέες πληροφορίες για τα Mega Man Legacy Collection 1+2

Χθες ανακοινώθηκαν νέες (και πολύ σημαντικές) πληροφορίες για τα Mega Man Legacy Collection 1+2 στο Switch.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

 

Όλες οι νέες λεπτομέρειες για τα Mega Man Legacy Collection 1+2

Ξεκινάμε με την ημερομηνία κυκλοφορίας!

Η Capcom επιβεβαίωσε πως η διπλή συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου.

Στις συλλογές θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια του αγαπημένου μπλε ήρωα με το όπλο για χέρι, από το πρώτο Mega Man του NES, μέχρι και το 10. Το 9 και το 10 μάλιστα, θα έρχονται πακέτο με όλα τα DLC, που σημαίνει οτι θα έχετε στη διάθεσή σας time attacks, bonus stages και όχι μόνο.  Επιπλέον, θα υπάρχει μια γιγάντια gallery με concept sketches, box art (ναι, με και το ξακουστό Mega Man 1 box art), production art, τραγύδια από το κάθε παιχνίδι και προκλήσεις που θα ζορίσουν ακόμη και τους πιο μεγάλους θαυμαστές του ήρωα!

Θα υπάρχει συμβατότητα με το απλό και το χρυσό Mega Man amiibo. Με τη βοήθειά του, θα ξεκλειδώσετε 11 επιπλέον fan-made challenges, που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικές για τη Nintendo 3DS version!

 

Το Mega Man Legacy Collection θα πωλείται έναντι $14.99 στο eShop. Το Mega Man Legacy Collection 2 θα στοιχίζει $19.99 σε ψηφιακή μορφή. Μπορούμε να υποθέσουμε πως αυτές οι τιμές θα μετατραπούν σε ευρώ για το ευρωπαϊκό eShop.

Επίσης, όσοι προτιμάτε να έχετε το παιχνίδι στα χέρια σας, και οι δύο συλλογές θα είναι διαθέσιμες σε ενιαία μορφή λιανικής. Η λιανική έκδοση θα στοιχίζει $39.99. Σημειώστε όμως μόνο το πρώτο Mega Man Legacy Collection θα είναι σε μορφή cartridge. Το δεύτερο θα είναι ψηφιακό download, για το οποίο θα σας δίνεται κωδικός μέσα στο κουτί.

Για του λόγου το αληθές:

 

 

Thanks Capcom…

 

 

Η δική μας άποψη σχετικά με την κατάσταση;

 

 

Πηγή

Νέες πληροφορίες για τα Mega Man Legacy Collection 1+2

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων