Ο θαυμαστός κόσμος του Super Mario (Odyssey)

09 Οκτ
Ο θαυμαστός κόσμος του Super Mario (Odyssey)

Όσο περισσότερο πλησιάζει η κυκλοφορία του Super Mario Odyssey, τόσο περισσότερο ανεβαίνουν οι ρυθμοί της Nintendo.

Και όχι μόνο για το Odyssey!

 

Όλα τα amiibo που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Super Mario Odyssey!

Το Super Mario Odyssey έχει διάφορες λειτουργίες για τα amiibo. Γνωρίζουμε πως τα νέα γαμήλια amiibo των Mario, Peach και Bowser έχουν τις δικές του ιδιότητες. Προσφέρουν προσωρινή αθανασία, ένα Life-Up Heart και σας δείχνουν τα regional coins αντίστοιχα.

Όλα τα amiibo δουλεύουν και στο Super Mario Odyssey. Σε γενικές γραμμές θα σας βοηθήσουν όταν τα ενεργοποιείτε. Κάποια όμως ξεκλειδώνουν ειδικές ενδυμασίες.

Αν είστε περίεργοι για το ποιά amiibo ξεκλειδώνουν στολές, διαβάστε την παρακάτω λίστα:

Mario (Super Smash Bros. series)
Peach (Super Smash Bros. series)
Luigi (Super Smash Bros. series)
Diddy Kong (Super Smash Bros. series)
Bowser (Super Smash Bros. series)
Dr. Mario (Super Smash Bros. series)
Wario (Super Smash Bros. series)
Mario (Super Mario series)
Luigi (Super Mario series)
Peach (Super Mario series)
Bowser (Super Mario series)
Gold Mario (Super Mario series)
Wario (Super Mario series)
Diddy Kong (Super Mario series)
Waluigi (Super Mario series)
Mario Classic Colors (Super Mario 30th Anniversary)
Mario Modern Colors (Super Mario 30th Anniversary)

Αν δεν το είδατε σε κάποια φάση, το καλό είναι πως ΔΕ χρειάζεστε τα amiibo για τις επιπλέον στολές στο Super Mario Odyssey. Τα amiibo απλά τις ξεκλειδώνουν αμέσως.

Πηγή

 

Το Super Mario Odyssey στον τελικό του Nintendo World Championships 2017

Το τελευταίο παιχνίδι που είδαμε στα Nintendo World Championships 2017 ήταν το Super Mario Odyssey. Η Nintendo έδωσε στους δύο τελευταίους διαγωνιζόμενους τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι! Έτσι, έχουμε στα χέρια μας νέο υλικό, το οποιο μπορείτε να δείτε κι εσείς!

 

 

Mario + Rabbids: sequel, DLC, patch και άλλα

Ο creative director του Mario + Rabbids Kingdom Battle, Davide Soliani, πήρε μέρος σε ένα Reddit AMA. Εκεί, απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών. Σας μαζέψαμε μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις, ενώ μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη συζήτηση εδώ.

Σχετικά με sequel…

Θα το ήθελα και θα ήταν τιμή μου 🙂

Τι επερχόμενο DLC…

Ας πούμε απλά πως δουλεύουμε σκληρά για να εκπλαγούν οι παίκτες. Δε μπορούμε να ανακοινώσουμε τίποτα ακόμη, αλλά τα DLC θα εμφαιστούν σύντομα και θα έχουν μπόλικη αγάπη και εκπλήξεις. Το πρώτο DLC που θα κυκλοφορήσει θα περιέχει πολλές προκλήσεις που θα σας κρατήσουν απασχολημένους για καιρό.

Τι γνώσεις είχε για το Switch κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης…

Όταν ξεκινήσαμε το Mario+Rabbid Kingdom Battle, δεν είχαμε πληροφορίες για το Switch. Απλά σχεδιάζαμε να κάνουμε ένα τρομερό παιχνίδι. Και, μετά, όταν καταλάβαμε τι είναι το Switch, χαμογελάσαμε. Γιατί ήταν απολύτως ταιριαστό με το όραμα και το σκοπό μας. 🙂

Αν κόπηκε κάτι…

Αχαχα, ναι. Σε κάποιο σημείο θα ανέπτυσσα ειδικά mechanics για ένα Rabbid WHOMP, αλλά αποφασίσαμε να το αφαιρέσουμε. Κάποια μέρα ίσως… 🙂

Για προβλήματα όπως input lag και freezing…

Τα εντοπισαμε και τα λύσαμε. Ήδη είχαμε ένα patch έτοιμο που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Οκτώβρη. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Σχετικά με τη Rabbid Peach…

Πάντα θέλαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Η πραγματική της προσωπικότητα ξεπρόβαλλε όταν κάναμε το Pirabbid Plant cinematic. Ζήτησα από τους animators να βάλουν μια σκηνή που δε θα την ένοιαζε ο εχθρός και απλά θα έβγαζε μια selfie. 🙂

Πηγή

 

 

Ο θαυμαστός κόσμος του Super Mario (Odyssey)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων