Όλες οι διαφορές και ελλείψεις του FIFA 18 στο Switch

29 Σεπ
Όλες οι διαφορές και ελλείψεις του FIFA 18 στο Switch

Όπως θα γνωρίζετε ήδη, με το FIFA 18, η σειρά έκανε την επανείσοδό της στο χώρο της Nintendo μετά από πολλά χρόνια.

Είναι όμως το αποτέλεσμα ικανοποιητικό;

 

Σε τι διαφέρει το FIFA 18 για το Switch σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις;

Κατ’ αρχάς, δεν έγινε μεταμόσχευση των άλλων εκδόσεων στο Switch. Αντίθετα, οι δημιουργοί αποφάσισαν να κατασκευάσουν μια προσαρμοσμένη μηχανή για το παιχνίδι. Αν είστε περίεργοι για το πώς είναι το FIFA 18 οπτικά σε σύγκριση με το Xbox One, δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

 

Γενικά, από την άποψη περιεχομένου, το παιχνίδι περιέχει πολλές από τις λειτουργίες από τις άλλες πλατφόρμες αλλά λείπουν πράγματα.

Ήδη γνωρίζαμε για την απώλεια του The Journey, με τη δικαιολογία πως το story mode ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Frostbite Engine.

Το USgamer υπογραμμίζει τι άλλο λείπει από την έκδοση του FIFA  18 στο Switch:

Squad Battles και Weekend League: Κάτι εντελώς καινούριο στο FIFA 18 είναι οι Squad Battles. Μια σειρά από ματς στο FIFA Ultimate Team, όπου κερδίζετε πόντους και ανεβαίνετε στο leaderboard για μεγάλες αμοιβές. Δυστυχώς, απουσιάζουν από τη Switch version. Το ίδιο ισχύει και με το Weekend League, ένα δημοφιλές mode όπου κερδίζετε αγώνες για να περάσετε στο τουρνουά του Σ/Κ για να κερδίσετε μεγάλα δώρα.

Τι υπάρχει;

Τα Squad Building Challenges και τα Daily Objectives είναι ακόμη διαθέσιμα, το ίδιο και τα Single Player και Online Drafts. Η απώλεια όμως των Weekend League και Squad Battles είναι μεγάλο πρόβλημα. Αυτό κάνει το Ultimate Team, το οποίο ήδη ήταν ζόρικο στο Switch, σχεδόν ακατόρθωτο.

Presentation: Το FIFA 18 στο Switch αφαιρεί όλες τις όμορφες προσθήκες της παρουσίασης που υπάρχουν στις άλλες εκδόσεις. Ανάμεσα στα άλλα, τα ειδικά league-specific overlays του MLS, το βελτιωμένο πλήθος και τους καινούριους πανηγυρισμούς. Ο ήχος του πλήθους επίσης έχει απλοποιηθεί στα πιο γενικά τραγούδια των αγώνων του MLS (αν και θα ακούσετε τον ύμνο “Gala-xy!” όταν παίζει η Galaxy στην έδρα της). Βασικά, η γενική παρουσίαση είναι στα επίπεδα του FIFA 16.

Διαπραγμετεύσεις μεταγραφών και όροι διάλυσης συμβολαίων στο Career Mode: Αυτό μας ξενέρωσε λίγο. Λείπουν οι όροι διάλυσης και πώλησης από το career mode. Το ίδιο ισχύει με τη διαχείριση των οικονομικών, αν και ήταν λίγο επιφανειακά εξ’ αρχής. Όπως θα περιμένατε, οι διαπραγματεύσεις μεταγραφών γίνονται μέσω email παρά με cutscene όπως γίνονται στις άλλες εκδόσεις. Αυτό είναι όντως μια απώλεια, αλλά η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι άλλη. Δε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη διάλυση συμβολαίου του Messi για να αρχίσουν τα πανηγύρια.

Σχηματισμοί ομάδων: Συγκεκριμένοι σχηματισμοί που είναι στο προσκήνιο του FIFA Ultimate Team δεν είναι διαθέσιμοι σε άλλα modes της Switch version. Αυτό περιλαμβάνει και τον 4-1-2-1-2, που είναι και ο αγαπημένος μας. Τι παίζει, EA;

Και κάτι τελευταίο: Οι οδηγίες τακτικής είναι κρυμμένες πίσω από το “Customize Formation” αντί να έχουν δική τους καρτέλα. Υπάρχουν, ναι, αλλά είναι καλά κρυμμένες.

Το πλήρες άρθρο του USgamer βρίσκεται εδώ.

 

Όλες οι διαφορές και ελλείψεις του FIFA 18 στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων