Όλες οι νέες προσφορές του My Nintendo

20 Σεπ
Όλες οι νέες προσφορές του My Nintendo

H υπηρεσία My Nintendo ενημερώθηκε πρόσφατα με νέες προσφορές και εκπτώσεις.

Αξίζει να εξαργυρώσετε τους πόντους σας σε κάτι;

 

Εκπτώσεις και προσφορές στο My Nintendo

 

Platinum Points

  • 30% έκπτωση για το Super Mario 64 (Wii U VC) – 100 Platinum Points
  • 30% έκπτωση για το Tank Troopers (3DS) – 80 Platinum Points

 

Gold Points

  •  30% έκπτωση για το Metroid: Samus Returns (3DS) – 120 Gold Points
  •  30% έκπτωση για το Pokemon Art Academy (3DS) – 100 Gold Points
  •  30% έκπτωση για το Yo-kai Watch (3DS) – 120 Gold Points
  •  40% έκπτωση για το Ninja Gaiden (Wii U/3DS VC) – 20 Gold Points
  •  Metroid: Samus Returns – Samus Aran (3DS theme) – 20 Gold Points

 

Μπορείτε φυσικά να τις δείτε όλες στον ιστότοπο του My Nintendo εδώ.

 

 

Συνδρομή στο Nintendo Switch Online με My Nintendo Gold Points

Η συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online ξεκίνησε ήδη και, καταπώς φαίνεται, μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας και με Gold Points, σύμφωνα με το παρακάτω απόσπασμα από το επίσημο FAQ της Nintendo:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Gold Points για να αγοράσετε μια συνδρομή στην υπηρεσία Nintendo Switch Online μέσα από το Nintendo eShop. Τα Gold Points δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτόματη ανανέωση της συνδρομής.

Πηγή 1Πηγή 2

 

 

Εκπτωτικά κουπόνια για τα Nintendo Switch Online NES controllers από το My Nintendo

 

Αν σας έχουν μείνει My Nintendo Gold Points και σκοπεύετε να αγοράσετε τα NES controllers του Nintendo Switch ίσως σας ενδιαφέρει η παρακάτω προσφορά του My Nintendo.

Η επίσημη ανακοίνωση της Nintendo σχετικά με τα εκπτωτικά κουπόνια είναι η εξής:

Με τη συνδρομή σας στην υπηρεσία Nintendo Switch Online, έχετε την επιλογή να αγοράσετε τα χειριστήρια του Nintendo Entertainment System για να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία των αναβαθμισμένων παιχνιδιών του NES.

Μέσα από το My Nintendo, μπορείτε να αποκτήσετε ένα εκπτωτικό κουπόνι για την αγορά των χειριστηρίων του NES! Τα μέλη του My Nintendo μπορούν να εξαργυρώσουν Gold Points έναντι κουπονιών με τρεις διαφορετικές αξίες: £1.00, £3.00 και £5.00, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν (και μόνο αν) παραγγείλετε τα χειριστήρια του NES από εδώ. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κωδικό κουπονιού ανά παραγγελία. Τα χειριστήρια του NES προσφέρονται αποκλειστικά στα μέλη του Nintendo Switch Online.*

Δείτε όλα τα My Nintendo Store Vouchers

Η χρήση του είναι εύκολη! Να πως δουλεύει: Όταν εξαργυρώσετε τα Gold Points σας για ένα εκπτωτικό κουπόνι, στην οθόνη των rewards θα εμφανιστεί ένα voucher code. Αντιγράψτε τον ή σημειώστε τον κάπου και εισάγετέ τον κατά τη διαδικασία αγοράς των χειριστηρίων του NES. Θα αποκτήσετε άμεσα την ανάλογη έκπτωση.

*Τα χειριστήρια του NES δε θα είναι διαθέσιμα για αγορά κατά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του Nintendo Switch Online. Το ίδιο ισχύει και για κατόχους ενός Child Account. Οι παραγγελίες περιορίζονται στη μία ανά Nintendo Account.

 

Πηγή

Όλες οι νέες προσφορές του My Nintendo

| My Nintendo, Nintendo Switch Online | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων