Όσα μάθαμε για το Sonic Forces από τη GamesCom!

24 Αυγ
Όσα μάθαμε για το Sonic Forces από τη GamesCom!

Το Sonic Forces είναι από τα παιχνίδια για το Switch που έκανε την εμφάνισή του στη GamesCom 2017.

Δείτε όσα πρέπει να ξέρετε, παρακάτω!

 

Νέες λεπτομέρειες, gameplay και screenshots για το Sonic Forces:

Θα ξεκινήσουμε με όσα μάθαμε όχι από τη GamesCom, αλλά από το Famitsu.

Όσον αφορά το avatar customization, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 7 διαφορετικά «είδη», να επιλέξετε το φύλο, το χρώμα του τριχώματος και το πρόσωπο. Επίσης, κάθε είδος Hero Character θα έχει τις δικές του μοναδικές gameplay abilities. Φερ’ ειπείν, οι Λύκοι μπορούν να τραβήξουν τα δαχτυλίδια που υπαρχουν γύρω τους προς το μέρος τους.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη στολή σας με κομμάτια που θα συλλέξετε μέσα στο παιχνίδι. Υποτιθέμενα, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία όπως: Κράνη, γυαλιά και παπούτσια. Θα μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα τους.

Τα Wisps επιστρέφουν από το καλύτερο 3D Sonic (το Colors) το οποίο, περιέργως, αρκετά καλό παιχνίδι! Εδώ, οι δυνάμεις τους μπορούν να δημιουργήσουν ειδικά όπλα που θα ονομάζονται Wispons. Ο Hero Character μπορεί να επιλέξει από μια ποικιλία Wispons, από Flamethrowers μέχρι Thunder Whips. Πέρα από τις κανονικές επιθέσεις, το κάθε Wispon θα έχει και ειδικές κινήσεις, όπως air jumping. Τέλος, θα μπορείτε να τα συνδυάσετε με το «είδος» του χαρακτήρα σας για να δημιουργήσετε το δικό σας play style. Και να φτιάξετε τον Original the Character των ονείρων σας. Π.χ. τον Donut Steele, που τηλεμεταφέρεται πίσω από τον αντίπαλο ψιθυρίζοντας «psssh… nothing personnel, kid».

Στο Sonic Forces, θα υπάρχουν συγκεκριμένες πίστες για Tag Team play μεταξύ του Modern Sonic και του Hero Character. Θα μπορείτε να εκτελέσετε μεταξύ των δύο.

 

Επίσης, θα επιστρέψουν αρχηγοί από το παρελθόν του Sonic, όπως οι: Metal Sonic, Chaos και Zavok. Επίσης, ο Shadow, ο οποίος σαν edgemaster που είναι, ξανάγινε κακός.

Ο νέος αρχηγός των κακών ονομάζεται Infinite. Μαντέψτε τι δυνάμεις έχει:

Μπορεί να ελέγξει αντικείμενα που έχουν σχήμα κύβων. Είναι πιο δυνατός και πιο γρήγορος από το Sonic και έχει κάποια σχέση με τον Dr. Eggman.

 

Αλλά αρκετά με όλα αυτά. Πάμε στα βίντεο και τα στιγμιότυπα:

Sonic Forces screenshots 24/08/2017

 

Ο χρόνος θα δείξει αν το παιχνίδι καταλήξει να είναι καλύτερο από το Sonic Mania (καταπώς φαίνεται το καλύτερο Sonic ever).

Spoilers:

Δε θα είναι

 

 

Πηγή

Όσα μάθαμε για το Sonic Forces από τη GamesCom!

| GamesCom, Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων