Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness

25 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness

Για άλλη μια φορά, το κάλεσμα του Eternal Darkness έρχεται να στοιχειώσει τις νύχτες σας.

Περασμένα μεσάνυχτα και τα πρώτα κρύα δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Στο τελευταίο επεισόδιο, παρακολουθήσαμε το τέλος της περιπέτειας του καθηγητή Edwin Lindsey και την κατάληξή του, η οποία αποδείχθηκε λιγότερο φονική απ’ όσο θα περιμέναμε. Τώρα, η Αλεξάνδρα έχει αρκετά μεγαλύτερες δυνατότητες. Η Μαύρη Καρδιά του Mantorok είναι στα χέρια της και μπορεί να ξορκίσει το βιτρό του πάνω ορόφου στην έπαυλη.

 

Eternal Darkness, μέρος 13ο: Αίρεση!

Το νέο κεφάλαιο θα μας επιστρέψει στη Γαλλία του Μεσαίωνα. Συγκεκριμένα, στην κοινότητα της Αμιένης, όπου δεσπόζει πλέον ο πλασματικός Καθεδρικός του Ουμπλιέ. Η περίοδος όμως, είναι αρκετά διαφορετική από την τελευταία φορά που επισκεφθήκαμε την περιοχή. Τότε, είδαμε την τραγική κατάληξη του αγγελιαφόρου Αντώνιου, τον καιρό του Καρλομάγνου του Μέγα.

Τα πράγματα έχουν όμως αλλάξει, καθώς η Ιερά Εξέταση έχει ρόλο διοικητικό, δικαστικό και εκτελεστικό, με την ευλογία της Εκκλησίας φυσικά. Στην κοινότητα της Αμιένης, το τοπικό αρχηγείο τους δεν είναι άλλο από τον Καθεδρικό που καταφθάνει ο Παύλος Λούθηρος. Ένας περιπλανώμενος μοναχός, του μοναστικού Τάγματος των Φραγκισκανών, ο οποίος ταξίδεψε στην Αμιένη για να προσκυνήσει το ιερό λείψανο που φυλάσσεται στον Καθεδρικό: Το χέρι του Ιουδαίου.

Ποιά θα είναι η μοίρα του Παύλου; Θα καταφέρει να αποφύγει τις υποψίες της Ιεράς Εξέτασης;

Οι απαντήσεις σας περιμένουν στο βίντεο παρακάτω. Σβήστε λοιπόν τα φώτα, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το 13ο μέρος της σειράς.

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων