Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 15ο

31 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 15ο

Περασμένα μεσάνυχτα και είναι Halloween! Το Eternal Darkness είναι το κατάλληλο παιχνίδι για μια τέτοια νύχτα.

Τολμάτε να δείτε τι σας περιμένει;

Την προηγούμενη φορά, παρακολουθήσαμε τον μοναχό φίλο μας, τον Παύλο Λούθηρο, να ψάχνει απεγνωσμένα για στοιχεία. Στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να επιβεβαιώσει την αιρετικότητα του τοπικού επισκόπου και να άρει τις κατηγορίες εις βάρος του. Στην πορεία όμως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζει. Με τον Τόμο του Αιώνιου Σκότους στα χέρια του, ο Φραγκισκανός μοναχός ανακατεύεται με αποκρυφιστικές επικλήσεις και μαγικές ενέργειες.

Τουλάχιστον, οι πράξεις του Παύλου είχαν και ένα καλό αποτέλεσμα. Χάρη στο κλειδί για την παλαιά πτέρυγα του Καθεδρικού, ο Παύλος ανκάλυψε τον εγκαταλελειμένο αγγελιαφόρο, Αντώνιο. Ο φτωχός νεαρός παρέμεινε κλειδωμένος για αιώνες μέσα στο δωμάτιο που είδε το. άψυχο κορμί του Καρλομάγνου. Εκεί, μέσα σε τέσσερις τοίχους, το δικό του κορμί σάπιζε ολοένα και περισσότερο ενώ το μυαλό του οδηγήθηκε στην παραφροσύνη. Ο Παύλος θα επιτρέψει στον άτυχο νεαρό να αναπαυθεί ειρηνικά μετά από σχεδόν μια χιλιετία ζωής δίχως ζωή.

 

 

Eternal Darkness, μέρος 15ο: Θυσία

Στο τέλος, μετά κόπων και βασάνων, ο Παύλος κατάφερε να ανοίξει το δρόμο για τη σκοτεινή καρδιά του Καθεδρικού. Θα πρέπει να επιστρατεύσει όλο του το θάρρος για να αναζητήσει τα τελευταία κομμάτια του εφιαλτικού πάζλ, ωστόσο η λύτρωση που αποζητά δε θα έρθει ποτέ. Αντίθετα, θα βυθιστεί όλο και πιο βαθιά στην απύθμενη άβυσσο της απόγνωσης και της ανείπωτης αίρεσης.

 

 

 

 

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 15ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων