Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness – Μέρος 7

13 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness – Μέρος 7

Το ρολόι λέει πως είναι Παρασκευή και 13, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Η ώρα των καταραμένων.

Η ώρα του Eternal Darkness…

Χτες παρακολουθήσαμε τον νεαρό Πέρση ξιφομάχο Καρίμ, να βαδίζει μέσα στην έρημο για τα μάτια μιας γυναίκας. Ο σκοπός του; Να εκπληρώσει το μοναδικό της πόθο, να βρει και να της φέρει ένα ανεκτίμητο τεχνούργημα. Και μ’αυτό τον τρόπο να εκπληρώσει το δικό του πόθο, να την κάνει παντοτινά δική του.

Οι φωνές των Αρχαίων, τελικά τον οδήγησαν στο ίδιο υπόγειο λαβύρινθο που είχαν προσελκύσει και τον Εκατόνταρχο Αύγουστο, αιώνες πριν. Το αρχαίο μνημείο όμως, φαίνεται πως δέχθηκε πολλές προσθήκες και επεκτάσεις. Η διάταξη του χώρου φαίνεται αρκετά αλλαγμένη και υπάρχουν και άψυχα κουφάρια σκορπισμένα στους διαδρόμου. Ίσως το αποτέλεσμα επιδρομών από επίδοξους τυμβωρύχους.

Παρά τις δυσκολίες, ο Καρίμ ανακάλυψε ένα σπαθί χωμένο μέσα σε μια πέτρα και, σαν Πέρσης βασιλιάς Αρθούρος, το τράβηξε.

 

Eternal Darkness: Μέρος 7 – Στη σκιά της φθοράς

Με το μεγάλο σπαθί Ram Dao, ο Καρίμ κομμάτιασε όλους τους ζωντανούς νεκρούς που προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Η βαριά λεπίδα του μοίραζε στα δύο οποιονδήποτε υπηρέτη των Αρχαίων τολμούσε να του αντισταθεί. Στο τέλος, έφτασε σε μια διαβολική σύνθεση από κόκκαλα και σπόνδυλους. Ένα μακάβριο, οστέινο χέρι, ένα ανόσιο λίκνο για τον Τόμο του Αιώνιου Σκότους. Με την απαραίτητη προσφορά στο «βωμό», ο δρόμος του για το πεπρωμένο του ανοίγει.

Οι εχθροί του όμως, είναι αποφασισμένοι να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο.

Ο Καρίμ έχει λοιπόν άλλο ένα εμπόδιο να ξεπεράσει πριν αποκτήσει αυτό που αναζητά. Σύντομα θα καταλάβει πως ίσως δεν ήταν αυτό που πραγματικά επιθυμούσε.

Δείτε την κατάληξη του νεαρού ευγενή, στο έβδομο μέρος του Eternal Darkness!

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness – Μέρος 7

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων