Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 14ο

27 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 14ο

Eternal Darkness… Ένα παιχνίδι που ενδείκνυται για τις μεταμεσονύκτιες ώρες!

Τολμάτε να δείτε τι σας περιμένει παρακάτω;

 

Eternal Darkness, μέρος 14ο: Παντελώς αιρετικοί!

Παρακολουθήσαμε λοιπόν τον άτυχο περιπατητή μοναχό, Παύλο Λούθηρο, να καταφθάνει σε ένα Καθεδρικό ναό στη Γαλλία. Σκοπός του ήταν να προσκυνήσει ένα ιερό λείψανο, ωστόσο κατέληξε να θεωρείται ύποπτος για φόνο. Και όταν, εκείνη την εποχή, κάποιος είχε πάνω σου τις υποψίες της Ιεράς Εξέτασης, τότε το γνώριζε πως το τέλος του δε θα αργούσε. Και σίγουρα θα ήταν μαρτυρικό.

Ευτυχώς, ο Παύλος δεν ήταν μόνος του. Για καλή του τύχη, ο Διάκονος του ναoύ πήρε το μέρος του και τον προειδοποίησε για τον κίνδυνο. Τον ενημέρωσε πως υπήρξε άλλος ένας επισκέπτης μοναχός στο παρελθόν, ο οποίος είχε τις υποψίες του για τον Επίσκοπο. Ο μοναχός εκείνος όμως, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Η μόνη ελπίδα του Παύλου είναι να βρει όσες σελίδες έχουν μείνει από το ημερολόγιό του και να τις κομίσει ως αποδείξεις εναντίον του Επισκόπου, ενώπιον της Ιεράς Εξέτασης. Ο μόνος, ίσως, τρόπος να αποδοθεί δικαιοσύνη στην αναπόφευκτη δίκη.

Θα τα καταφέρει;

 

 

Όπως κάθε φορά, έτσι και την τελευταία, όταν η Αλεξάνδρα έπιασε στα χέρια της μία σελίδα από το διαβολικό Τόμο του Αιώνιου Σκότους, είχε μια επιφάνεια. Η ματιά της ταξίδεψε στο παρελθόν και είδε τη βδελυρή επίκληση του Αύγουστου. Στα έγκατα ενός καθεδρικού, ο Αύγουστος άνοιξε μια πύλη, απ’ όπου εμφανίστηκε ένας Μεγάλος Φύλακας του Ulyaoth! Τι θα είχε συμβεί όμως, αν ο Αύγουστος υπηρετούσε τους άλλους δύο Αρχαίους;

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Eternal Darkness! Μέρος 14ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων