Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime: Το φινάλε!

15 Οκτ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime: Το φινάλε!

Και μετά από όλες τις δυσκολίες της Samus, ήρθε η ώρα για το τελευταίο μέρος του Metroid Prime.

Δείτε τι σας περιμένει στο τέλος του κλασικού παιχνιδιού!

 

Metroid Prime: Το εκρηκτικό φινάλε!

Η Samus έχει καταφέρει πολλά από την αρχή της περιπέτειάς της στο Metroid Prime. Με το εκρηκτικό ξεκίνημα που πυροδότησε την αλυσιδωτή αντίδραση μέχρι και το επερχόμενη τέλος, η δράση δε σταμάτησε ποτέ. Παρά την απώλεια του εξοπλισμού της, η Samus επανήλθε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε να αποκτήσει πιο εξελγμένο οπλοστάσιο και πιο ανεπτυγμένη αρματωσιά από ποτέ!

Στην πορεία, εξάρθρωσε όλες τις εγκατασταστάσεις των Space Pirates στον πλανήτη και κατέστρεψε τις ελπίδες τους για την εκμετάλλευση του Phazon. Διέλυσε ακόμη και το μεγαλύτερο επίτευγμά τους, τον Omega Pirate. Εξερεύνησε εγκαταλελειμένα ερείπια των Chozo και απέκτησε τον οπλισμό που άφησαν πίσω για το σωτήρα που περίμεναν στο μακρινό μέλλον. Ξετρύπωσε και το τελευταίο μυστικό και ανακάλυψε όλα τα κρυμμένα κλειδιά των Chozo.

Για να εκπληρώσει την προφητεία, το μόνο που της είχε απομείνει, θα ήταν να ανοίξει την πόρτα που οδηγεί στην πηγή του κακού. Όμως την τελευταία στιγμή, ο Ridley αποφάσισε να μπει στο δρόμο της. Αυτή η απόφασή του οδήγησε τελικά στην πτώση του, κυριολεκτικά. Η Samus, οπλισμένη σαν αστακός και περισσότερο θωρακισμένη κι από άρμα μάχης, του έκοψε τα φτερά.

Το μόνο που μένει τώρα, είναι να διασχίσει την απόκοσμη φυλακή και να το εξαλείψει οριστικά την αρχαία απειλή του πλανήτη!

 

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime: Το φινάλε!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων