Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime – Μερος 11ο

11 Σεπ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime – Μερος 11ο

Τα σχολεία ξεκίνησαν, αλλά οι περιπέτειες της Samus στο Metroid Prime δεν τελείωσαν ακόμη.

Δείτε παρακάτω το 11ο μέρος της σειράς μας, για να χαλαρώσετε!

 

Metroid Prime – Μερος 11ο

Την προηγούμενη φορά, η Samus γλίτωσε από ένα υγρό τάφο στα βυθισμένα συντρίμμια της φρεγάτας των Πειρατών. Μετά από μια σύντομη διαδρομή μέσα σε μια βουλιαγμένη σπηλιά, ανακάλυψε μια μυστηριώδη στοά. Ο υπολογιστής της αρματωσιάς της την προειδοποίησε για αυξημένες ενδείξεις ραδιενέργειας, ωστόσο αυτό δεν τη σταμάτησε. Η στοά οδηγούσε στον εξωτερικό χώρο της δεύτερης, και μεγαλύτερης, βάσης των Space Pirates στον πλανήτη Tallon IV. Τα Ορυχεία του Phazon.

Τώρα, η Samus θα οπλιστεί με όλο της το θάρρος για να διεισδύσει στην περίμετρο του Ορυχείου, το οποίο αποδεικνύεται καλά φυλαγμένο. Εξελιγμένα αυτόματοποιημένα συστήματα άμυνας προστατεύουν τους διαδρόμους, πεδία ενέργειας φρουρούν ευαίσθητες περιοχές. Παγίδες και εργαλεία εξόρυξης είναι μόνο μερικά από τα εμπόδια που θα σταθούν στο δρόμο της Samus όσο προχωρά μέσα στα βάθη των ορυχείων.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Samus που έχει αναβαθμίσει και βελτιώσει τις ικανότητές της. Στρατιώτες των πειρατών με εξελιγμένα οπλικά συστήματα και πανοπλίες με φονικές διαθέσεις θα βάλουν τα δυνατά τους για να την καταστρέψουν στο 11ο μέρος της περιπέτειάς της στο Metroid Prime.

 

 

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime – Μερος 11ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων