Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 12ο

17 Σεπ
Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 12ο

 

Λίγες ημέρες μετά το Nintendo Direct, τα πράγματα καταλάγιασαν, ωστόσο οι περιπέτειες της Samus Aran στο Metroid Prime συνεχίζονται!

Δείτε τι σας περιμένει παρακάτω…

 

 

Metroid Prime – Μέρος 12

Την προηγούμενη φορά, η Samus διείσδυσε στα Ορυχεία του Phazon, το επίκεντρο της δραστηριότητας των Space Pirates στον πλανήτη Tallon IV. Έφτασε μέχρι την παραμελημένη γεννήτρια των εγκαταστάσεων και βγήκε κερδισμένη με το πιο καταστροφικό όπλο στη διάθεσή της, τις Power Bombs!

Παρόλα αυτά, δε μπορεί να πάει πολύ πιο βαθιά, στα χαμηλότερα επίπεδα των Phazon Mines μόνο με τις Power Bombs.

Με τις βόμβες στη διάθεσή της όμως, αυτό που μπορεί να κάνει η Samus είναι να αποκτήσει και τα τελευταία κομμάτια για τον εξοπλισμό της. Το πρώτο είναι κρυμμένο στο ίδιο το ορυχείο και είναι ένα από τα εργαλεία που η Samus έχασε μετά το ατύχημά της στο διαστημικό σταθμό που βρισκόταν σε τροχιά πάνω από τον Tallon IV.

Το τελευταίο βήμα πριν την επιστροφή της στα Ορυχεία είναι να πάει στο πιο καυτό σημείο του πλανήτη, για να αποκτήσει ένα όπλο καυτό όπως κι η ίδια.

Όλα αυτά, στο 12ο μέρος της σειράς βίντεο από το Metroid Prime.

Απολαύστε το παρακάτω!

 

Πάμε λοιπόν, ας παίξουμε Metroid Prime – Μέρος 12ο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων