Περιορισμένες εκδόσεις για το Pokemon Let’s Go

11 Σεπ
Περιορισμένες εκδόσεις για το Pokemon Let’s Go

Το Direct δεν έχει γίνει ακόμα και η Nintendo βγάζει τις ανακοινώσεις μία πίσω από την άλλη. Το Pokemon Let’s Go Pikachu και Eevee αποκτά συλλεκτικές εκδόσεις!

Pokemon Let’s Go συλλεκτική κονσόλα

Πέρα από τις συλλεκτικές εκδόσεις που ανακοίνωσε σήμερα η Nintendo έδειξαν και την συλλεκτική κονσόλα. Το παιχνίδι και η κονσόλα θα κυκλοφορήσουν στις 16 Νοεμβρίου.

Τα πακέτα θα συμπεριλαμβάνουν:

  • Μία κονσόλα Switch διακοσμημένη με ζωγραφιές με τον Pikachu και την Eevee
  • Θεματικά Joy Cons με τα χρώματα είτε του Pikachu ή της Eevee
  • Βάση του Switch διακοσμημένη με τον Pikachu και την Eevee
  • Τα παιχνίδια θα είναι ψηφιακά και προ εγκατεστημένα ανάλογα το πακέτο θα συμπεριλαμβάνει το Let’s Go Pikachu ή το Eevee
  • Το ειδικό χειριστήριο Pokeball όπου θα χρησιμοποιείται στο παιχνίδι και εκτός αυτού με τις ειδικές λειτουργίες του

View post on imgur.com

Μαζί με την ανακοίνωση η Nintendo μας έδωσε καινούργια βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Δείτε επίσης την Ιαπωνική παρουσίαση του παιχνιδιού εδώ.

Μερικές λεπτομέρειες ακόμα για το Poke ball Plus όπου θα συνοδεύει την συλλεκτική έκδοση. Για όσους δεν ξέρετε το νέο χειριστήριο του Switch θα λειτουργεί σαν κανονική Poke ball.

Poke Ball Plus

Θα μπορείτε να πλοηγείτε όλα τα μενού του παιχνιδιού κανονικά, όπως επίσης να “πετάτε” την μπάλα με τους ειδικούς αισθητήρες κίνησης και να πιάνετε τους μικρούς σας φίλους. Επίσης θα μπορείτε να αποθηκεύετε ένα Pokemon μέσα στην poke ball και να το παίρνεται μαζί σας, μόλις ανακινήσετε θα ακούσετε την μοναδική κραυγή του Pokemon που έχετε μέσα σε αυτή όπου και αν πάτε.

Όσοι αγοράσετε την Poke Ball Plus θα πάρετε και ένα θρυλικό Mew!

Επιπλέον η Poke Ball Plus θα έχει συνδεσιμότητα με το Pokemon GO στα κινητά. Θα μπορείτε εφόσον η μπάλα είναι συνδεμένη με την εφαρμογή να σας ειδοποιεί όταν ένα Pokemon είναι κοντά χωρίς να έχετε ανοικτό το κινητό σας. Θα μπορείτε να πιάνετε τα Pokemon με ρυθμικές κινήσεις και τα ειδικά φώτα πάνω στη μπάλα θα σας ειδοποιούν αν το πιάσατε ή όχι.

Η CD Media δεν μας έχει ενημερώσει για το πόσο θα στοιχίζουν τα πακέτα ωστόσο περιμένουμε σύντομα να δούμε τιμές από τα καταστήματα για να σας ενημερώσουμε.

Περιορισμένες εκδόσεις για το Pokemon Let’s Go

| Nintendo Switch, Pokémon, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων