Περισσότερα παιχνίδια από την Take 2 στο Switch;

08 Φεβ
Περισσότερα παιχνίδια από την Take 2 στο Switch;

H Take 2 είναι η εταιρεία πίσω από πολλά μεγάλα παιχνίδια του Switch. Παιχνίδια όπως τα L.A. Noire, το NBA 2K18 και το WWE 2K18.

Τι γίνεται με το μέλλον;

 

Take 2 και το μέλλον της στο Switch

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας παρουσίασης των οικονομικών της, η Take 2 δέχθηκε ερωτήματα σχετικά με περεταίρω υποστήριξη για το Switch. Ανάμεσα στα άλλα, ερωτήματα σχετικά με την εμφάνιση παιχνιδιών όπως το Grand Theft Auto V, στο Switch.

O Πρόεδρος της εταιρείας, Karl Slatoff δήλωσε τα εξής:

Όσον αφορά το αν θα φέρουμε κι άλλους τίτλους στο Switch, προφανώς έχουμε ήδη μεταφέρει κάποιους τίτλους. Έχουμε φέρει τα NBA, WWE, L.A. Noire.Το βλέπουμε όπως οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Δηλαδή ρωτάμε, ποιό είναι το κόστος ανάπτυξης, ταιριάζει το κάθε παιχνίδι στην πλατφόρμα, τι κοινό υπάρχει, ποιά είναι η βάση χρηστων; Οπότε όταν πιστεύουμε πως υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε κάτι στο Switch, τότε θα μάθετε από τις θυγατρικές μας. Έχουμε εντυπωσιαστεί από την ανάπτυξή του, έχουμε εντυπωσιαστεί από τις πωλήσεις που έχει κάνει στην αγορά. Είμαστε λοιπόν πολύ αισιοδοξοι αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή.

Εσείς, ποιό παιχνίδι της Take 2 θα θέλατε να δείτε στο μέλλον; Τι γνώμη έχετε για παιχνίδια όπως το ΝΒΑ 2K18, ή τη μεταφορά του WWE 2K18;

Περισσότερα παιχνίδια από την Take 2 στο Switch;

| Γενικά | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων